Facebook Pixel Οι πρωτοποριακές ευχαριστές των οπαδών της Λιντς στον Μαρτσέλο Μπιέλσα!
| 2022-04-24 06:35:00

Οι πρωτοποριακές ευχαριστές των οπαδών της Λιντς στον Μαρτσέλο Μπιέλσα!

Sportdog Team
Οι πρωτοποριακές ευχαριστές των οπαδών της Λιντς στον Μαρτσέλο Μπιέλσα!

Κανείς δεν τον έχει ξεχάσει.

Έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από την απομάκρυνση του Marcelo Bielsa από τον πάγκο της Leeds, αλλά δεν υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος της Leeds που να τον έχει ξεχάσει. Για την ακρίβεια για πάντα θα είναι στις καρδιές τους μιας και ήταν ο άνθρωπος που έκανε το όνειρο της επιστροφής στην Premier League πραγματικότητα. Το μόνο κομμάτι που θα πονάει τους οπαδούς της Leeds είναι πως ποτέ δεν κατάφεραν να του πουν αντίο.

Ο Αργεντίνος τεχνικός βλέπετε παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει social media. Έτσι μετά την απόλυση του έφυγε για την πατρίδα του και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως πλέον έχει επιστρέψει στην γενέτειρα του το Rosario. Βλέποντας αυτό κάποιοι φίλοι της Leeds σκέφτηκαν έναν πολύ πρωτοποριακό τρόπο για να επικοινωνήσουν και να πουν ευχαριστώ στον αγαπημένο τους τεχνικό. Ήρθαν σε επαφή με την μεγαλύτερη εφημερίδα του Rosario, την La Capital και πληρώνοντας το ποσό των 400 ευρώ πήραν μία σελίδα στην εφημερίδα γράφοντας με μεγάλα γράμματα ‘’Thank you Marcelo’’ και από κάτω το εξής μήνυμα στα Ισπανικά:

‘’Καθόμασταν κάτω από τον ήλιο του Αυγούστου το 2018 γοητευμένοι από ποδόσφαιρο το οποίο δεν ξέραμε πως ήταν δυνατό να δούμε .

Και νιώσαμε κάτι ξανά.

Μας θύμησες πως το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και ότι μία ομάδα είναι περισσότερο από το απλό άθροισμα των μονάδων της. Η ομάδα πάνω από το άτομο.

Και μας έδωσες περισσότερα από το ποδόσφαιρο. Μας πήρες μαζί σου σε μία πανδημία και μας ένωσες όταν ήμασταν διαλυμένοι.

Μας δίδαξες ότι η ακεραιότητα και η ευπρέπεια είναι σημαντικές αξίες σε καλές και κακές στιγμές.

Αγκάλιασες τους φόβους μας και μετέτρεψες την απογοήτευση μας σε ελπίδα και τους ποδοσφαιριστές μας σε ήρωες. Μας βελτίωσες όλους!

Αποκατέστησες την υπερηφάνεια μας, μας έδωσες χαρά και και δημιούργησες πολύτιμες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα.

Και ήταν πανέμορφο Μαρσέλο. Και πάντα θα είναι. Ευχαριστούμε.

Με αυτό τον τρόπο οι οπαδοί της Leeds κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον Bielsa καθώς αυτή η ιστορία έχει γίνει viral στην Αργεντινή και σίγουρα θα έχει φτάσει στα αυτιά του ‘’Loco’’. Μία κερασμένη μπύρα λοιπόν από τον μπάρμαν μας στους οπαδούς της Leeds οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα πως δεν ξεχνούν τον άνθρωπο που άλλαξε την σύγχρονη ιστορίας τους.

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags