Facebook Pixel Μουρίνιο: «Θα ήθελα να το πάρει η Ίντερ φέτος»
| 2022-04-24 13:10:00

"Κροτίδα" Μουρίνιο στην Ιταλία - Ατάκα-"φωτιά" για το πρωτάθλημα - "Θέλω να το πάρει..."!

Sportdog Team
"Κροτίδα" Μουρίνιο στην Ιταλία - Ατάκα-"φωτιά" για το πρωτάθλημα - "Θέλω να το πάρει..."!

Τα... αισθήματά του Ζοσέ Μουρίνιου για την Ίντερ είναι γνωστά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπενθυμίζει την αγάπη του για τον σύλλογο, με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ίντερ-Ρόμα. 

Τα... αισθήματά του Ζοσέ Μουρίνιο για την Ίντερ είναι γνωστά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπενθυμίζει την αγάπη του για τον σύλλογο, με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ίντερ-Ρόμα

. Ο Μουρίνιο αποθεώθηκε από τους φιλάθλους στο Μεάτσα και φρόντισε να τους το ανταποδώσει! Αφού η Ρόμα δεν βρίσκεται σε θέση διεκδίκησης του ιταλικού πρωταθλήματος πλέον, ο Μουρίνιο ευχήθηκε για την ομάδα που οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης: «Θα ήθελα πολύ να το πάρει η Ίντερ φέτος». 

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα στο Μεάτσα, ο Μουρίνιο εξέφρασε την αγάπη του για τους «νερατζούρι» με τα εξής λόγια: «Πάντοτε θα αγαπώ την Ίντερ και ξέρω ότι και η ομάδα θα με αγαπάει. Και τώρα που έχουμε τελειώσει και δεν έχουμε πλέον να παίξουμε ξανά ούτε με τη Νάπολι, ούτε με τη Γιουβέντους, λέω ότι θα ήθελα πολύ να το πάρει η Ίντερ φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags