Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερή αποκάλυψη! Αυτόν τον παίκτη του Άρη θέλει ο Ολυμπιακός - Πάγωσε ο Καρυπίδης
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-24 18:21:00

Φοβερή αποκάλυψη! Αυτόν τον παίκτη του Άρη θέλει ο Ολυμπιακός - Πάγωσε ο Καρυπίδης

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη! Αυτόν τον παίκτη του Άρη θέλει ο Ολυμπιακός - Πάγωσε ο Καρυπίδης

Νέα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια σημαντική κίνηση από τους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Άρης: Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Άρη και αυτό δεν αμφισβητείται και έκανε πολύ καλά ο Θόδωρος Καρυπίδης που ανανέωσε το συμβόλαιο του Αργεντινού με ιταλικό διαβατήριο έως το 2024, άρα θα τον έχει δικό του, για δυο ακόμη αγωνιστικές περιόδους, εκτός εάν βρεθεί ομάδα που θα ενδιαφερθεί σοβαρά για την απόκτησή του…

Όπως φαίνεται λοιπόν, θα υπάρξει ομάδα το καλοκαίρι που θα ενδιαφερθεί και μπορεί να μην είναι μόνο από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός!

Αυτά λένε οι φήμες στην πιάτσα της Αθήνας, ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαντσίνι για το καλοκαίρι και υπάρχει ένα “παρασκήνιο” για το θέμα αυτό:

Στην μεταγραφή του Μαντσίνι στον Άρη το 2019, είχε άμεση εμπλοκή και ο Ντι Μπαρτόλο! Είχε συνεργαστεί με τον τότε τεχνικό διευθυντή των “κίτρινων”, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Ο Ντι Μπαρτόλο είναι πλέον σκάουτ του Ολυμπιακού, έμπιστος του Μοντεστό και οι δυό τους φέρεται να θέλουν/εισηγηθεί την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ του Άρη!

Άρα, να περιμένετε εξελίξεις, αν και την τελική απόφαση θα πάρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, που έχει κοστολογήσει τον Αργεντινό εξτρέμ στα 2 εκατομμύρια ευρώ…

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags