Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με την... πλάτη στον τοίχο ο Μπότο - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά για μείνει Τούμπα - Παρέμβαση Ιβάν
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-24 23:52:00

Με την... πλάτη στον τοίχο ο Μπότο - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά για μείνει Τούμπα - Παρέμβαση Ιβάν

Sportdog Team
Με την... πλάτη στον τοίχο ο Μπότο - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά για μείνει Τούμπα - Παρέμβαση Ιβάν

Μπορεί το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, να βρίσκεται στη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει και το θέμα ανανέωσης των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

ΠΑΟΚ: Μπορεί το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, να βρίσκεται στη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει και το θέμα ανανέωσης των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους…

Είναι αρκετά, αλλά για έναν από όλους, φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες και μιλάμε για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που ακόμη δεν έχει συμφωνήσει, αλλά δεν φαίνεται και να βιάζεται για τις συζητήσεις που πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν.

Όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, πριν τη Μαρσέιγ, είπε ότι το θέμα του “δεν είναι της παρούσης” και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που θέλει και ζητάει ο γκολκίπερ του Δικεφάλου είναι, εκτός από το οικονομικό και ένα τριετές συμβόλαιο!

Το θέμα είναι η διάρκεια, γιατί ο Πασχαλάκης, ευρισκόμενος στα 32 του χρόνια (γεννημένος 28 Ιουλίου 1989), θέλει να κατοχυρωθεί έως τα 35 του και να υπογράψει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, πιστεύοντας ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο για τρία ακόμη χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ, με βάση την εισήγηση του Λουτσέσκου, τον θέλει και για τον επόμενο χρόνο, αλλά το τριετές συμβόλαιο είναι λίγο… μεγάλο σε διάρκεια και υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι πρέπει να αποκτηθεί πιο νέος βασικός  γκολκίπερ σε ηλικία.

Τον λόγο έχει ο Μπότο, ο οποίος θα μιλήσει με τον Πασχαλάκη και θα ενημερώσει Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη για την εξέλιξη της κουβέντας, αλλά μετά τον τελικό του κυπέλλου, όπου ελπίζουν όλοι, ότι θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ!

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags