Facebook Pixel Αλ-Κελαϊφί: «Γράφουμε την ιστορία της Παρί ΣΖ»
| 2022-04-25 11:10:00

Ατάκα-"φωτιά" από τον ισχυρό άνδρας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας - "Γράφουμε Ιστορία"!

Sportdog Team
Ατάκα-"φωτιά" από τον ισχυρό άνδρας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας - "Γράφουμε Ιστορία"!

Η Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ του Μ. Σαββάτου στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας 2021-22, μετά την ισοπαλία της εναντίον της Λανς (1-1) στο «Parc des Princes» στην 34η αγωνιστική της Ligue 1.

Αυτός ήταν ο 10ος τίτλος για τους Παριζιάνους, που είναι πλέον ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στο πρωτάθλημα Γαλλίας, μαζί με την Σεντ Ετιέν, ενώ συνολικά  έχει χαράξει σε 46 τρόπαια το όνομά της.

Μάλιστα από το 2011 και την άφιξη της Qatar Sports Investments σ έχει κερδίσει συνολικά 28 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων οκτώ τίτλων της Ligue 1.

 «Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την Παρί Σεν Ζερμέν και για το γαλλικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί. 
 «Η κατάκτηση αυτού του δέκατου τίτλου είναι ιδιαίτερα σημαντική και ανταμείβει την τεράστια δουλειά που έχουμε κάνει εδώ και έντεκα χρόνια. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και η κατάκτησή του είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Γράφουμε την ιστορία του συλλόγου. Είμαι περήφανος για τη συνέπεια που έχουμε δείξει από το 2011 στο υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό και τους παίκτες , αλλά και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου. Όλοι μαζί, έχουμε συμβάλει στο να γίνει η Παρί Σεν Ζερμέν ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στη Γαλλία και ένας από τους πιο επιτυχημένους στον κόσμο. Ανυπομονούμε για μια δυνατή επόμενη σεζόν καθώς ξεκινάμε την αναζήτηση νέων τροπαίων και 11ου τίτλου. Είναι στο DNA του συλλόγου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags