Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα! Αναβολή σε αγώνα του Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-26 19:19:00

Έσκασε τώρα! Αναβολή σε αγώνα του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αναβολή σε αγώνα του Παναθηναϊκού!

Μπορεί τα πάντα να ήταν έτοιμα για τον επόμενο αγώνα των Πρασίνων, με την ομάδα να έχει ανακοινώσει μέχρι και την αποστολή, όμως τα πράγματα την τελευταία στιγμή άλλαξαν και ο αγώνας δεν θα γίνει.

Παναθηναϊκός: Στον... αέρα είναι ο αγώνας της δεύτερης ομάδας των Πρασίνων την Τετάρτη (27/4) με την Ρόδο για την 33η αγωνιστική της Super League 2 καθώς όπως όλα δείχνουν οι φιλοξενούμενοι δεν θα κατέβουν για την αναμέτρηση, κάτι που έγινε και την προηγούμενη αγωνιστική με την Καλαμάτα.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου, Τώνης Μαρτίνης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην οποία ανέφερε πως οι παίκτες της ομάδας λόγω των οφειλών προς το πρόσωπο τους δεν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν με την μοναδική αναμέτρηση που θα δώσουν το παρών θα είναι αυτή με τον Καραϊσκάκη Άρτας ώστε η ομάδα να μην πέσει δύο κατηγορίες απευθείας.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός όπως πρέπει και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανακοίνωση αναβολής της αναμέτρησης από τη Λίγκα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και θα παραταχθεί την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροπύργου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags