Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ να κάνει τη διαφορά στο Φάληρο - "Έχει βάλει κρίσιμα γκολ, ξέρει ο Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-26 21:00:00

Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ να κάνει τη διαφορά στο Φάληρο - "Έχει βάλει κρίσιμα γκολ, ξέρει ο Λουτσέσκου"

Sportdog Team
Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ να κάνει τη διαφορά στο Φάληρο - "Έχει βάλει κρίσιμα γκολ, ξέρει ο Λουτσέσκου"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε έμπειρος τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην ρεβάνς του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό και στο ποιος ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει τη... διαφορά.

Στάικος Βεργέτης: Ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε στον αέρα του Metropolis 95.5 την μεγάλη ρεβάνς κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι ο Τσούμπα Άκπομ μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Φάληρο.

«Πιστεύω ότι είναι ισορροπημένο παιχνίδι. Θα πάνε και οι δύο ομάδες προσηλωμένες στον στόχο τους με έμφαση στην τακτική. Δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο και θεωρώ ότι θα έχουν προτεραιότητα να μην δεχθούν γκολ. Αν μπει, βέβαια, ένα τέρμα θα ανοίξει το ματς και θα είναι εντυπωσιακό και από τις δύο ομάδες.

Ο Άκπομ έχει βάλει σημαντικά και κρίσιμα γκολ, όπως στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Εχει πάρει αρκετά παιχνίδια συνεχόμενα και έχει ρυθμό σε σχέση με τον Ολιβέιρα. Νομίζω θα τον έχει στον πάγκο τον Ολιβέιρα και θα τον βάλει μέσα στην εξέλιξη. Ο Άκπομ δεν είναι παίκτης που κρύβεται.

Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου είναι ο πλέον αρμόδιος. Αυτό που πιστεύω είναι ότι και οι δύο θα μπουν με τακτικό σκοπό να μην δεχθούν γκολ, αλλά αν μπει ένα θα ανοίξει ο αγώνας», είπε ο Στάικος Βεργέτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags