Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έβγαλε είδηση για Νίνη ο Νικολογιάννης - Τι απάντησε στις φήμες για επιστροφή στον ΠΑΟ - Ρεπορτάζ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 15:25:00

Έβγαλε είδηση για Νίνη ο Νικολογιάννης - Τι απάντησε στις φήμες για επιστροφή στον ΠΑΟ - Ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση για Νίνη ο Νικολογιάννης - Τι απάντησε στις φήμες για επιστροφή στον ΠΑΟ - Ρεπορτάζ!

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού μίλησε για το σημερινό παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου με τη Λαμία και αναφέρθηκε στις φήμες περί επιστροφής του Σωτήρη Νίνη.

Παναθηναϊκός: Στην σημασία του σημερινού αγώνα με τη Λαμία για τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡFM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού υπογράμμισε ότι όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς σημαίνει το ματς και το πόσο έχει ανάγκη την συμμετοχή σε έναν τελικό.

Στα αγωνιστικά ανέφερε πως ο Γιοβάνοβιτς περιμένει μια πολυάριθμη άμυνα από την Λαμία, ενώ για τα μεταγραφικά ζητήματα και τις φήμες περί επιστροφής του Νίνη στην ομάδα, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα.

«Είναι υποχρέωση του Παναθηναϊκού να προκριθεί, δεν θα είναι επιτυχία να περάσει. Θα είναι σημαντικό να βρεθεί η ομάδα στον τελικό και θα αποτελέσει μία επιβράβευση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Δεν αναμένουμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θα πάει με την ίδια ενδεκάδα και παίζεται μία θέση μεταξύ Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο. Περιμένουμε μία ψυχωμένη Λαμία και χρειάζεται να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει από τους παίκτες να μην σκέφτονται ότι έχουν το 1-0 του πρώτου αγώνα και να το αντιμετωπίσουν ως ένα νοκ-άουτ ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags