Facebook Pixel Μίνο Ραϊολα: Απίστευτο... μπάχαλο με Ραϊόλα - Τελικά δεν πέθανε - "Μπορώ να αναστηθώ"! (ΦΩΤΟ)
| 2022-04-28 15:46:00

Απίστευτο... μπάχαλο με Ραϊόλα - Τελικά δεν πέθανε - "Μπορώ να αναστηθώ"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο... μπάχαλο με Ραϊόλα - Τελικά δεν πέθανε - "Μπορώ να αναστηθώ"! (ΦΩΤΟ)

Η είδηση για τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα, που μεταδόθηκε από τα ιταλικά Μέσα, τάραξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο, όμως λίγη ώρα μετά ο άμεσος συνεργάτης του, την διέψευσε κατηγορηματικά, όπως και ο ίδιος ο διάσημος ατζέντης μέσω tweet που έκανε.

Μίνο Ραϊολα: Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την είδηση του θανάτου του διάσημου ατζέντη, καθώς με δήλωσή του ο άμεσος συνεργάτης του, Ζοσέ Φόρτες Ροντρίγκες, διέψευσε τα πάντα.

Συγκεκριμένα, ο Ροντρίγκες μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα "NOS", ενημερώνοντας ότι δεν ισχύει ο θάνατος του Ραϊόλα, τονίζοντας πάντως ότι ο 54χρονος μάνατζερ είναι σε κακή κατάσταση.

«Είναι σε κακή κατάσταση, αλλά δεν έχει πεθάνει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Μίνο Ραϊολα, ο οποίες αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί ακόμα και σε ΜΕΘ τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Ραϊόλα διέψευσε τον "θάνατό" του, γράφοντας στο twitter ότι τον έχουν "πεθάνει" για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες.

"Τρέχουσα κατάσταση υγείας όσους αναρωτιούνται: εκνευρισμένος που με σκοτώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες. Επίσης, φαίνεται ότι έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ" δήλωσε στο tweet του.

Λίγη ώρα αργότερα μετά την είδηση του υποτιθέμενου θανάτου, ο επικεφαλής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Μιλάνο, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, δήλωσε πως ο Ραϊόλα μάχεται για τη ζωή του.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags