Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκος Αναστόπουλος: Αποκάλυψη Νίκου Αναστόπουλου: "Για αυτό είπα όχι στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη"
| 2022-04-28 17:40:00

Αποκάλυψη Νίκου Αναστόπουλου: "Για αυτό είπα όχι στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νίκου Αναστόπουλου: "Για αυτό είπα όχι στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη"

Ο έμπειρος κόουτς και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι... καλεσμένος στους Betarades και μεταφέρει ιστορίες που έζησε εντός και εκτός γηπέδων. Γιατί αρνήθηκε την πρόταση να κάτσει στον πάγκο των Πειραιωτών;

Θοδωρής και Αριστοτέλης ταξίδεψαν στην Αθήνα για ένα ακόμη Betarades Guest, αυτή τη φορά με τον έναν και μοναδικό Νίκο Αναστόπουλο. Ο γνωστός σε όλους “Αλενατόρε” άνοιξε το σπίτι του και μίλησε για όλους και για όλα, για την ποδοσφαιρική και προπονητική του καριέρα, για την αγάπη του για το μπάσκετ και την περίοδο που ήταν πρόεδρος, αφηγήθηκε ιστορίες με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Πριν μπούμε στο «ψητό», τσεκάρετε την betsson κριτικη για τη νέα στοιχηματική που έχει έρθει στην Ελλάδα.

Ο «Αναστό» λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σποτ για το Rexona το 1987 αλλά και στην ατάκα “δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε κι αναγκάζομαι και τα λέω εγώ”. Αναφέρθηκε στην “κόντρα” του με τον Σούλη Παπαδόπουλο, μίλησε μεταξύ άλλων για τους Μάκη Ψωμιάδη, Σωκράτη Κόκκαλη, Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Νίκο Αλέφαντο, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων του Betarades.gr.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ξεχωρίζει για τη μοναδική του προσωπικότητα. Ο λόγος για τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων δηλώνει στο νέο Betarades Guest: “Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Γεννήθηκα και θα πεθάνω για την μπάλα. Αποφάσισα μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας να ακολουθήσω αυτή του προπονητή, γιατί δεν θα μπορούσε να κάνω κάτι άλλο πλην του ποδοσφαίρου”. Ωστόσο, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει… τρέλα μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά δηλώνει φανατικός με το μπάσκετ. Μάλιστα λίγοι γνωρίζετε ή θυμάστε ότι ενώ ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής, ήταν παράλληλα και πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ της Δάφνης!

Μια ανάσα από τον πάγκο του Ολυμπιακού

Έχει περάσει με επιτυχία από τους πάγκους πολλών ελληνικών ομάδων, ωστόσο ποτέ δεν κάθισε σε αυτόν του Ολυμπιακού, από τον οποίο είχε πρόταση, τελικά όμως δεν βρέθηκε λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές: “Όταν ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα, έλεγα ότι θα κάνω πάντα το καλύτερο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να γίνεις προπονητής του Ολυμπιακού. Τη χρονική περίοδο που μου έγινε η πρόταση, είχαν απομείνει επτά αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Ο τίτλος ήταν μονόδρομος για τον Ολυμπιακό. Πίστευα ότι σε επτά παιχνίδια δεν θα μπορούσα να αποδείξω τι μπορω να πετύχω και αν είμαι καλός. Ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης μου ζήτησε να αναλάβω την ομάδα για τα εναπομείναντα επτά παιχνίδια και θα συνέχιζα και την επόμενη σεζόν, μόνο αν έπαιρνα τον τίτλο. Του ζήτησα να μου δώσει την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω ακόμη και αν δεν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα και να έφευγα τον Σεπτέμβριο αν δεν τα κατάφερνα και έτσι δεν υπήρξε συμφωνία”.

Rexona, Πατραϊκός και ατάκες που άφησαν ιστορίες

Όπως θα δείτε στο νέο Betarades Guest ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που συμμετείχε σε τηλεοπτικό σποτ και συγκεκριμένα αυτό του αποσμητικού Rexona το 1987. Μια διαφήμιση που έχει αφήσει ιστορία, όπως και η ατάκα “δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε”, που ειπώθηκε στον αέρα του Sport Fm από τον ίδιο. Φυσικά αξέχαστη θα μείνει και η αντίδραση του αλλά και ο διάλογος του με τον διαιτητή Μιχάλη Τσινιάρη, ο οποίος απέβαλε τον Νίκο Αναστόπουλο στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ακολούθησε ένα επικό σκηνικό, με τον Αναστόπουλο να παρακαλάει τον διαιτητή να πάρει πίσω την αποβολή, λέγοντας του πως θα καθίσει ήρεμος στον πάγκο και δεν θα μιλήσει ξανά.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναστόπουλος διηγείται στους Θοδωρή και Αριστοτέλη την ιστορία με την ομάδα του Πατραϊκού και την απόφαση του να μην δεχθεί τελικά την πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της: “Δεν ήθελα να παω. Είπα στον πρόεδρο της ομάδας θέλω 24εκατ. Δραχμές και μου είπε εντάξει. Φτάνοντας στον Ισθμό του λέω στον φίλο μου πάμε να γυρίσουμε πίσω. Θα μας λένε που δουλεύουμε και θα λέμε στον  Πατραϊκό; Και γύρισα πίσω. Τον πήρα τηλέφωνο μετά και του είπα είναι προσωπική μου απόφαση να μην έρθω”.

Δείτε όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά περισσότερα στο νέο Betarades Guest με τον απολαυστικό Νίκο Αναστόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν φταίει μόνο ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Εκεί χρειάζεται αλλαγές" - Πρόβλεψη για το πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags