Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες Γκαγκάτση για τα εισιτήρια του τελικού με ΠΑΟ - Βάζει... όριο ο ΠΑΟΚ - Τι θέλει
| 2022-04-28 20:54:00

Ατάκες Γκαγκάτση για τα εισιτήρια του τελικού με ΠΑΟ - Βάζει... όριο ο ΠΑΟΚ - Τι θέλει

Sportdog Team
Ατάκες Γκαγκάτση για τα εισιτήρια του τελικού με ΠΑΟ - Βάζει... όριο ο ΠΑΟΚ - Τι θέλει

Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, στο προσκήνιο έρχονται τα οργανωτικά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Κώστας Νίκας στο Metropolis 95,5, η πρόταση της ΕΠΟ θα είναι για παρουσία 40.000 θεατών στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ: Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, στο προσκήνιο έρχονται τα οργανωτικά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Κώστας Νίκας στο Metropolis 95,5, η πρόταση της ΕΠΟ θα είναι για παρουσία 40.000 θεατών στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα ληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ., πιθανόν ως τις 10 Μαΐου.

Υπήρξε, όμως, και μία πρόταση του Μάκη Γκαγκάτση στην διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που συνεδρίασε σήμερα. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρότεινε η τιμή των εισιτηρίων του τελικού να μην ξεπερνά τα 20 ευρώ και αν είναι δυνατό να υπάρχει και κατηγορία εισιτηρίων των 10 ευρώ, όπως είχε συμβεί στον τελικό του 2018.

Ο στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη υπογράμμισε το αυξημένο κόστος που υπάρχει για τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα κατέβουν από την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδας κυρίως και την ανάγκη η ΕΠΟ να κάνει ενέργειες για να βοηθήσει να μειωθεί αυτό.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags