Facebook Pixel Premier League: Ο Ρονάλντο έβαλε γκολάρα αλλά δεν θα κουνήσει σεντόνι - Χαλάστρα της Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 23:48:00

Ο Ρονάλντο έβαλε γκολάρα αλλά δεν θα κουνήσει σεντόνι - Χαλάστρα της Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Ρονάλντο έβαλε γκολάρα αλλά δεν θα κουνήσει σεντόνι - Χαλάστρα της Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το εντυπωσιακό γκολ του Πορτογάλου σταρ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "κόλλησε" στο 1-1  με την αδιάφορη βαθμολογικά Τσέλσι και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τις ελπίδες για έξοδο στο Champions League.

Οι όποιες ελπίδες διατηρούσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τερματίσει στην 4η θέση και να παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου έγιναν ακόμη πιο... μακρινές, μετά το αποψινό εντός έδρας 1-1 με την Τσέλσι, στο... πρόωρο ντέρμπι της 37ης -και προτελευταίας- αγωνιστικής της Premier League

Η αναμέτρηση αυτή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 15 Μαΐου, αλλά λόγω του ότι μία ημέρα νωρίτερα οι Λονδρέζοι θα έχουν αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ, ήταν αδύνατο να διεξαχθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Έστω κι έτσι η ομάδα του Τόμας Τούχελ κατάφερε να φύγει αήττητη από το «Ολντ Τράφορντ» (εδραιώθηκε στην 3η θέση με 2 ματς λιγότερα από τους «μπέμπηδες») και να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί και την σεζόν 2022/2023 στους ομίλους του Champions League. 

Αντίθετα, αν και οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονταν περισσότερο το «τρίποντο» για να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης, δεν τα κατάφεραν. Έμειναν σε τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη (2 ήττες, μία ισοπαλία) και, πλέον, ψάχνουν ένα θαύμα στα τρία ματς που τους απομένουν για να κλείσουν το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags