Facebook Pixel Φαβορί ο Μπόιλι για την αγορά της Τσέλσι
| 2022-04-29 12:06:00

"Σεισμός" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Αυτός θέλει να αγοράσει την Τσέλσι!

Sportdog Team
"Σεισμός" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Αυτός θέλει να αγοράσει την Τσέλσι!

Παραμένει ανοικτό το θέμα σχετικά με τη διορία που είχε δώσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την κατάθεση προσφορών όσον αφορά στην πώληση της Τσέλσι, με αρχική τιμή τα 2.5 δις ευρώ.

Τσέλσι: Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχει στα χέρια του τρεις προσφορές, καθώς τόσες κατατέθηκαν όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Υποψήφιοι αγοραστές των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης απομένουν τρία γκρουπ, μετά την απόσυρση της οικογένειας Ρίκετς: ένα με επικεφαλής τον συνιδιοκτήτη των Ντότζερς του Λος Αντζελες, Τοντ Μπόιλι, ένα υπό τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρότον, και ένα με τον συνιδιοκτήτη των Μπόστον Σέλτικς, Στιβ Παλιούκα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» η υποψηφιότητα του Μπόιλι είναι το φαβορί για την αγορά της ομάδας του Λονδίνου.

Οι «μπλε» μπήκαν σε καθεστώς πώλησης από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο πριν επιβληθούν κυρώσεις στον ολιγάρχη από τη βρετανική κυβέρνηση για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αφήνοντας τον σύλλογο δίχως τη δυνατότητα να υπογράψει νέους παίκτες ή να ανανεώσει τα υπάρχοντα συμβόλαια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags