Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Αν δεν νικήσει η ΑΕΚ στην Τούμπα τότε... - Ραγδαίες εξελίξεις με Αγιά Σοφιά - Πότε το πρώτο παιχνίδι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-29 14:25:00

"Αν δεν νικήσει η ΑΕΚ στην Τούμπα τότε... - Ραγδαίες εξελίξεις με Αγιά Σοφιά - Πότε το πρώτο παιχνίδι"

Sportdog Team
"Αν δεν νικήσει η ΑΕΚ στην Τούμπα τότε... - Ραγδαίες εξελίξεις με Αγιά Σοφιά - Πότε το πρώτο παιχνίδι"

Κομβικό είναι το παιχνίδι της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και το διπλό είναι... μονόδρομος. Παράλληλα, ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε και τις τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο.

Αναγκαία θεωρεί για την ΑΕΚ τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Γιώργος Τσακίρης, αν θέλει να μη χάσει την έξοδο για το Europa Conference League.

«Αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ στην Τούμπα, θα είναι πολύ δύσκολο να βγει Ευρώπη. Πιθανότατα ούτε ισοπαλία δεν θα της κάνει. Πρέπει να πάρει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη νέα σύμβαση με το ΟΑΚΑ, που δεν σημαίνει κάτι για την ετοιμότητα της «Αγια-Σοφιάς». «Εκτιμώ πως η ΑΕΚ θα μπει στο νέο γήπεδο τον Σεπτέμβριο, δεν αποκλείεται και τον Αύγουστο. Πάντως για τα ευρωπαϊκά ματς, εφόσον υπάρξουν, τον Ιούλιο, θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags