Facebook Pixel Σωκράτης Οφρυδόπουλος: Έδωσε απαντήσεις ο Οφρυδόπουλος - Γιατί δεν υπήρξε επεισόδιο με τον Άμραμπατ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-29 21:40:00

Έδωσε απαντήσεις ο Οφρυδόπουλος - Γιατί δεν υπήρξε επεισόδιο με τον Άμραμπατ

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις ο Οφρυδόπουλος - Γιατί δεν υπήρξε επεισόδιο με τον Άμραμπατ

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ όπου και αναφέρθηκε στο γεγονός της καθυστερημένης άφιξης του Μαροκινού ποδοσφαιριστή και το τι ακριβώς συνέβη.

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: Πλήρως κάλυψη στον Νορντίν Άμραμπατ έδωσε και δημόσια ο τεχνικός της ΑΕΚ, όπου μιλώντας στη NOVA για την καθυστερημένη άφιξη του Μαροκινού στην προπόνηση τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο μιας και δικαιολογείται λόγω του Ραμαζανιού.

«Χαίρομαι γι' αυτή την ερώτηση, γιατί θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όταν λέμε για κάποιους παίκτες αρνητικά πράγματα θα πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια 100%. Ο Νόρντιν ήταν απόλυτα δικαιολογημένος.

Οι μουσουλμάνοι διανύουν την περίοδο του ραμαζανίου. Έχει ζητήσει άδεια για να έρχεται καθυστερημένα γιατί κοιμάται και τρέφεται διαφορετικές ώρες, οπότε ο Νόρντιν ήταν δικαιολογημένος στις αργοπορίες του, αυτές που μπορεί να τονίστηκαν με κάποιο τρόπο από δημοσιογράφους ή από το κοινό.

Ο Άμραμπατ είναι επαγγελματίας και όλοι δείχνουμε σεβασμό στην ανεξιθρησκία. Εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις του ραμαζανίου γι' αυτό και αργούσε
», είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags