Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέες ατάκες για Νέα Τούμπα - Τι συμβαίνει με το γήπεδο που θέλει ο Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-29 22:36:00

Νέες ατάκες για Νέα Τούμπα - Τι συμβαίνει με το γήπεδο που θέλει ο Άρης

Sportdog Team
Νέες ατάκες για Νέα Τούμπα - Τι συμβαίνει με το γήπεδο που θέλει ο Άρης

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στο θέμα της Νέας Τούμπας, όσο και στα γήπεδα που θέλουν να χτίσουν τόσο οι Κίτρινοι όσο και ο Ηρακλής.

Μάκης Κυριζίδης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης μίλησε για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας όπως και για τα αντίστοιχα του Άρη και του Ηρακλή.

Για τη Νέα Τούμπα: «Ο μεγαλύτερος σκόπελος ήταν το Ειδικό χωρικό Σχέδιο. Αυτό εγκρίθηκε από το ΣτΕ, θα πάει στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και θα αρχίσουν οι μελέτες. Εγκρίθηκε η πολεοδομική τακτοποίηση της παρέμβασης. Χωρίς αυτήν δεν μπορούσε ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε κανείς να κάνει γήπεδο σε αυτόν τον χώρο. Τώρα θα πάμε στις προμελέτες. Ο περιβάλλον χώρος θα διατηρήσει τον κοινόχρηστο σκοπό του. Πλέον πάνε στην υλοποίηση. Έχουμε τις χρήσεις, Όλα θα οριστικοποιηθούν σε επόμενο στάδιο. Είναι ένα πρότζεκτ που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή της Τούμπας. Θα πάρουν τεράστια αξία οι γύρω περιουσίες με τέτοια ολιστική παρέμβαση. Ο δήμος έχει διατυπώσει τις θέσεις του, έγιναν δεκτές από τον ΠΑΟΚ. Περάσαμε το γραφειοκρατικό κομμάτι και πλέον πάνε στο δεύτερο στάδιο που ξεκινά από τώρα».

Τι γίνεται με τα πρότζεκτ Άρη και Ηρακλή: «Όπως με τον ΠΑΟΚ, βοηθάμε και τον Άρη και τον Ηρακλή. Ο Άρης έχει τεράστια διαδικασία μπροστά του. Έχει τεράστια γραφειοκρατία για την ιδιοκτησία της έκτασης που θα γίνει το νέο γήπεδο. Ο Ηρακλής δεν έχει το πρόβλημα αυτό, έχει τους Χορτατζήδες. Έγινε το σημαντικότερο ώστε να δοθούν Μίκρα και Χορτατζήδες που είναι και για τα πολλά παιδιά που είναι στις ακαδημίες. Αν δεν τα τρέξει ο δήμος και ο κ. Ζέρβας δε γίνεται τίποτα», είπε ο Μάκης Κυριζίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags