Facebook Pixel Bundesliga: Αδιάφορη ήττα με "τριάρα" για Μπάγερν - Έχασε με 4-3 από Μπόχουμ η Ντόρμουντ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-30 19:13:00

Αδιάφορη ήττα με "τριάρα" για Μπάγερν - Έχασε με 4-3 από Μπόχουμ η Ντόρμουντ

Sportdog Team
Αδιάφορη ήττα με "τριάρα" για Μπάγερν - Έχασε με 4-3 από Μπόχουμ η Ντόρμουντ

Σε... πρόωρες διακοπές φαίνεται πως έφυγαν οι παίκτες της Μπάγερν, μία εβδομάδα μετά την μαθηματική εξασφάλιση του δέκατου συνεχόμενου τίτλου στην Bundesliga.

Bundesliga: Χωρίς κανένα κίνητρο, δεδομένου ότι έχουν αποκλειστεί παράλληλα από το κύπελλο και το Champions League, οι Βαυαροί ηττήθηκαν 3-1 από τη Μάιντς, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, παρά το 34ο φετινό γκολ του Λεβαντόφσκι στο πρωτάθλημα. 

Στο Ντόρτμουντ, η Μπορούσια βρέθηκε να χάνει 2-0 από τη Μπόχουμ μόλις στο 8ο λεπτό, κατάφερε προσωρινά να κάνει την ανατροπή με χατ-τρικ του Χάαλαντ (τα δύο γκολ με πέναλτι), αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο τα γκολ του Λοκάντια και του Πάντοβιτς με πέναλτι έδωσαν στους φιλοξενούμενους μία μεγάλη νίκη γοήτρου με 4-3.

Στον πάγκο της Μπόχουμ έμεινε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν εκτός αποστολής. Για τους Βεστφαλούς, χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά ο ομογενής Αντώνης Παπαδόπουλος, που αντικατέστησε στο 88΄ τον Βίτσελ.

Σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη έκανε η Κολωνία, που επικράτησε εκτός έδρας 4-1 της Αουγκσμπουργκ και ανέβηκε στην έκτη θέση, εκμεταλλευόμενη το χθεσινό «στραβοπάτημα» της Ουνιόν απέναντι στην καταδικασμένη Γκρόιτερ Φιρτ.

Στη μάχη της ουράς, η Χέρτα βρέθηκε «μια ανάσα» από την εξασφάλιση της παραμονής, όμως ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1-1) και θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη.

Η Στουτγκάρδη, με τον Ντίνο Μαυροπάνο βασικό, γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από τη Βόλφσμπουργκ χάρη σε γκολ του Φίριχ στο 89΄ και παραμένει στη 16η θέση (που οδηγεί σε μπαράζ με τον τρίτο της β΄ κατηγορίας), δύο βαθμούς πάνω από την Αρμίνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags