Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Αυτόν "έκοψε" μετά τα "γκάζια" ο Μαρτίνς - Ποιοι επιστρέφουν
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-30 20:54:00

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Αυτόν "έκοψε" μετά τα "γκάζια" ο Μαρτίνς - Ποιοι επιστρέφουν

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Αυτόν "έκοψε" μετά τα "γκάζια" ο Μαρτίνς - Ποιοι επιστρέφουν

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιφύλασσε μια έκπληξη στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Παπ Αμπού Σισέ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΣ την Κυριακή (1/5).

Όπως μετέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Αφρικανός στόπερ άκουσε έντονες παρατηρήσεις από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη συμπεριφορά του μετά το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, κόπηκε σε πρώτη φάση από την αποστολή του κυριακάτικου ματς για τα πλέι-οφ της Super League, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα αυτό θα είναι το μόνο παιχνίδι για το οποίο δεν θα υπολογίζεται.

Κατά τ’ άλλα, εκτός των επιλογών του Μαρτίνς έμεινε ο Kένι Λαλά (για τον οποίο η ενημέρωση του Ολυμπιακού κάνει λόγο για τραυματισμό) και ο Μανωλάς, που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, ενώ επιστρέφουν οι Φορτούνης, Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες.

Αναλυτικά, στη διάθεση του Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι βρίσκονται οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags