Facebook Pixel ΑΕΚ: Δίνει απαντήσεις η ΠΑΕ ΑΕΚ για Τσιτσαρίτο - Αυτά ισχύουν για τον Μεξικανό
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-01 17:13:00

Δίνει απαντήσεις η ΠΑΕ ΑΕΚ για Τσιτσαρίτο - Αυτά ισχύουν για τον Μεξικανό

Sportdog Team
Δίνει απαντήσεις η ΠΑΕ ΑΕΚ για Τσιτσαρίτο - Αυτά ισχύουν για τον Μεξικανό

Έντονη είναι η κουβέντα που υπάρχει από το πρωί της Κυριακής (1/5) σχετικά με το φερόμενο ενδιαφέρον της Ένωσης προς τον πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΕΚ: Διαψεύδονται από πλευράς Ένωσης, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τα σενάριο που προέκυψαν την Κυριακή (1/5) σχετικά με τον ενδιαφέρον προς τον Τσιτσαρίτο καθώς με την ενημέρωση που εξέδωσε αναφέρει πως δεν έχουν γίνει συζητήσεις με τον Ματίας Αλμέιδα για μεταγραφές.

«Για κανέναν παίκτη και για καμιά καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει ακόμη συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και τους ανθρώπους της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση και τυπικά της συμφωνίας με τον νέο προπονητή, προέχει αμέσως μετά η αναλυτική ενημέρωση του για τα ζητήματα της ομάδας, ενόψει της μελλοντικής ανάληψης των καθηκόντων του.

Για την ΑΕΚ υπάρχει τώρα μόνο η προσπάθεια για την Ευρώπη. Όλα τα άλλα έπονται. Κατηγορηματικά δεν έχει ακόμη ανοίξει καμιά συζήτηση για ονόματα και μεταγραφές κι όλα αυτά τα ονόματα τα μαθαίνουμε κι εμείς από τα δημοσιεύματα», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags