Facebook Pixel Ρόνι Λόπες: Μπηχτές από Ρόνι Λόπες - "Ήμουν πολύ καιρό έξω χωρίς να ξέρω το γιατί…"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-01 20:29:00

Μπηχτές από Ρόνι Λόπες - "Ήμουν πολύ καιρό έξω χωρίς να ξέρω το γιατί…"

Sportdog Team
Μπηχτές από Ρόνι Λόπες - "Ήμουν πολύ καιρό έξω χωρίς να ξέρω το γιατί…"

Με ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε την παρατεταμένη απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ο λυτρωτής των Πειραιωτών στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ρόνι Λόπες: Γκολ κάτι παραπάνω από μισό πρωτάθλημα έβαλε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΣ με τον ίδιο στις δηλώσεις του να ρίχνει τις... μπηχτές του για την απουσία του τόσο καιρό από την ενδεκάδα.

«Ήταν ένα όμορφο γκολ, πολύ ωραίο μετά από πολύ καιρό που είχα να αγωνιστώ. Ήρθε στην κατάλληλη στιγμή γιατί βοήθησε την ομάδα να κερδίσει. Όταν έχεις πολύ καιρό να μπεις μέσα στο παιχνίδι, το πιο δύσκολο δεν είναι το αγωνιστικό κομμάτι αλλά το ψυχολογικό, πρέπει να βρεις πολύ γρήγορα το κουράγιο να ενσωματωθείς με την ομάδα και να μπεις στο κλίμα και στις ανάγκες του αγώνα. Δεν μου φάνηκε δύσκολο γιατί εδώ και καιρό δουλεύω, προσπαθώ να βελτιώνομαι για να πάρω μια θέση στον αγώνα, ήμουν πολύ καιρό έξω χωρίς να ξέρω το γιατί, ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα έτσι έπρεπε να γίνει, να δείξω ότι δούλευα τόσο καιρό και ήμουν έτοιμος να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και είμαι ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα» τόνισε.

Για την παρουσία του στην ομάδα στη συνέχεια: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αν θα πάρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Το σημαντικό για μένα είναι ότι δουλεύω κάθε μέρα, για να βελτιώνομαι, να είμαι έτοιμος έτσι ώστε όταν μου ζητηθεί να μπω και να βοηθήσω την ομάδα».

«Νιώθω ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους μέσα στην ομάδα. Είμαι κοντά στον σύλλογο, όλοι μου έχουν φερθεί καλά. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος και αυτό είναι σημαντικό γιατί με κάνει να θέλω να βοηθήσω πραγματικά αυτή την ομάδα», είπε ο Ρόνι Λόπες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags