Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: "Καρφί" Τερζή για τη διαιτησία με Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-01 21:30:00

"Καρφί" Τερζή για τη διαιτησία με Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καρφί" Τερζή για τη διαιτησία με Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απόφάση του διαιτητή που σχολίασε με "σπόντα" ο προπονητής του Άρη, μετά την ήττα της ομάδας του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Παναθηναϊκός - Άρης: Ο Αποστόλης Τερζής χαρακτήρισε αυστηρή την κόκκινη κάρτα του Αμπουμπακάρ Καμαρά κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι η αποβολή του ήταν η πιο καθοριστική φάση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 51χρονος κόουτς στην Cosmote TV:

Για την αποβολή του Καμαρά και αν αυτή αποπροσανατόλισε τον Άρη: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά, δεν μας προβλημάτισε ωστόσο. Η αποβολή του Καμαρά είναι αυστηρή, παίζαμε για πάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Κλείσαμε τις γραμμές μας, θέλαμε να βγούμε στην κόντρα για την ισοφάριση. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και χάσαμε».

Για τη συνέχεια στα play-off: «Έχουμε άλλα τέσσερα ματς, θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη, να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις, δεν τα καταφέραμε σήμερα. Θα μετρήσουμε τις απώλειες από το σημερινό παιχνίδι, θα δούμε μέσα στη βδομάδα πως θα είμαστε και θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή... θριαμβευτή Αλαφούζου στη Λεωφόρο με πράσινο καπελάκι και πούρο! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags