Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμός με το νέο μήνυμα Καραπαπά - "Καρφάρες" κατά... πάντων - "Τι πλάκα έχουν οι βλάκες..." (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-02 21:41:00

Χαμός με το νέο μήνυμα Καραπαπά - "Καρφάρες" κατά... πάντων - "Τι πλάκα έχουν οι βλάκες..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με το νέο μήνυμα Καραπαπά - "Καρφάρες" κατά... πάντων - "Τι πλάκα έχουν οι βλάκες..." (ΦΩΤΟ)

Ανάρτηση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με ποιους τα έβαλε και τι αναφέρει για τη δραματική νίκη των Πειραιωτών με 3-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε γκολ του Ρόνι Λόπες στο 90+8', υπήρξαν όμως διαμαρτυρίες ότι το ματς θα έπρεπε να έχει λήξει και πως οι καθυστερήσεις ήταν περισσότερες από τις ενδεδειγμένες.

Ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε με "σκληρή" ανάρτηση μέσω των social media, εξαπολύοντας επίθεση σε όσους διαμαρτύρονται για τον χρόνο των καθυστερήσεων στο ματς του Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Τι πλάκα έχουν αυτοί οι βλάκες έτσι; Συνεχίζουν και σήμερα για γκολ στις καθυστερήσεις. Για πάμε λίγο:

Στο 90' όλοι οι 4οι διαιτητές δείχνουν την καθυστέρηση που τους υποδεικνύει ο ρέφερι που είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣ του αγώνα!

Έδειξε 6 λεπτά! Δεν παίχτηκαν ούτε 3! Συνεπώς, λίγο ήταν το 1:10'' παραπάνω από το εξάλεπτο μέχρι να ΣΦΗΝΩΘΕΙ το γκολ του Ρόνι Λόπες στην εστία και τον... εγκέφαλο ορισμένων γελοίων...

Δεν θα κάτσω να πω ότι και τα Γιάννενα σε καθυστερήσεις πάνω από τα λεπτά που είχαν υποδειχθεί σαν καθυστερήσεις πρώτου μέρους πέτυχαν το γκολ τους. Ψιλά γράμματα για τους γελοίους εχθρούς μας...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Μπουκαδόρος με γκολ" - "Εξτρέμ 10 εκατ., καλύτερος από Καρβάλιο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags