Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Κριστιάνο έβγαλε τη Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη - Αντίο σε Μάτα και Μάτιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-03 00:03:00

Ο Κριστιάνο έβγαλε τη Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη - Αντίο σε Μάτα και Μάτιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Κριστιάνο έβγαλε τη Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη - Αντίο σε Μάτα και Μάτιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη νίκη κόντρα στη Μπρέντφορντ πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-0 στο τελευταίο φετινό της ματς στο Old Trafford, για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην ομάδα του Τόμας Φρανκ και πήραν το τρίποντο, το οποίο έχει μικρή σημασία, καθώς η μάχη για το Champions League είναι σχεδόν χαμένη και όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο Europa League.

Αυτό που μένει από την αποψινή αναμέτρηση στο «Θέατρο των Ονείρων» ήταν η αποθέωση από το κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους Χουάν Μάτα και Νεμάνια Μάτιτς, που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά ως γηπεδούχοι σε αυτό το γήπεδο. Ο 34χρονος Ισπανός αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας μέχρι τώρα (καθώς απομένουν οι δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας) 283 συμμετοχές με 51 γκολ, ενώ ο 33χρονος Σέρβος χαφ πραγματοποίησε απόψε την 188η εμφάνισή του με τη Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 9′ συγκεκριμένα, ο Ελάνγκα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπρούνο με τελείωμα στην κίνηση έκανε το 1-0. Το ματς είχε καλό ρυθμό και στο 22′ η Μπρέντφορντ «άγγιξε» την ισοφάριση όταν από εξαιρετική σέντρα του Έρικσεν ο Τόνεϊ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.Στο 31′ οι Ρονάλντο και Μάτα έκρυψαν την μπάλα, με τον Ισπανό να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κριστιάνο σκόραρε από σέντρα του Μάτα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ.

Ο Πορτογάλος πάντως δεν έμεινε… παραπονεμένος αφού στο 61′ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Προηγουμένως η Μπρέντφορντ είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, αλλά Έρικσεν και Τόνεϊ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ντε Χέα. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Βαράν στο 72′ με υπέροχο γυριστό μετά από εκτέλεση κόρνερ. Μετά το 3-0 άρχισαν να αποχωρούν οπαδοί της Γιουνάιτεντ ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση της ομάδας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Νταλότ, Τέλες, Βαράν, Μάτα (75’ Καβάνι), Μάτιτς (71’ Φρεντ), Μπρούνο Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Ελάνγκα (75’ Τζόουνς), Ρονάλντο

Μπρέντφορντ: Ραγιά, Γάνσον, Χένρι, Αγέρ, Σόρενσεν, Ρούρσλεφ, Έρικσεν, Νόργκααρντ (71’ Γένσεν), Γιάνελτ (71’ Ντασίλβα), Εμπεουμό (76′ Γουϊσά), Τόνεϊ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags