Facebook Pixel ''Θα τις αρπάξω από τα μαλλιά!''
| 2011-12-17 01:05:00

''Θα τις αρπάξω από τα μαλλιά!''

''Θα τις αρπάξω από τα μαλλιά!''

Όμορφη χαρακτήρισε την περίοδο που βιώνει στην ΑΕΚ ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο αλλά θα προσπαθήσει να εκματελλευτεί ότι ευκαιρία του δίνει ο Νίκος Κωστένογλου.

«Ψυχολογικά πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά στη Nova ο μέσος της ΑΕΚ και συμπλήρωσε: «Όταν κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, μπαίνεις στο γήπεδο και παλεύεις καλύτερα για τη νίκη. Πρέπει όμως να καταλάβουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά και όλα είναι δύσκολα. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο εννοείται ότι είναι δύσκολο, γιατί παίζει και στην έδρα του. Αλλά το εύκολο ή δύσκολο εμείς θα το κάνουμε».

Σχετικά με το ρόστερ που πλέον δίνει περισσότερες λύσεις σχολίασε: «Πάνω απ' όλα πιστεύω ότι έχουμε ένα ρόστερ που όλα τα παιδιά, μικροί έμπειροι τα δίνουν όλα. Αυτό που έγινε την Τετάρτη ήταν πολύ σημαντικό και θα μας βοηθήσουν όλα».

Όσο για τον ίδιο είπε: «Είναι όμορφη η περίοδος που βιώνω. Ήμουν πολλά χρόνια στην ομάδα και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν είμαι στο καλύτερο επίπεδο, αλλά μου δίνονται ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάξω από τα μαλλιά. Ο προπονητής έχει δώσει ευκαιρίες και πρέπει να είμαστε κάθε Κυριακή έτοιμοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags