Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Φωτιές" στα social από πρώην του Ολυμπιακού - "Γέφυρες" σε Αλμέιδα - Θέλει να έρθει στην ΑΕΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-03 17:50:00

"Φωτιές" στα social από πρώην του Ολυμπιακού - "Γέφυρες" σε Αλμέιδα - Θέλει να έρθει στην ΑΕΚ;

Sportdog Team
"Φωτιές" στα social από πρώην του Ολυμπιακού - "Γέφυρες" σε Αλμέιδα - Θέλει να έρθει στην ΑΕΚ;

Μια ανάρτηση στο instagram "άναψε φωτιές" από πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και έκανε τις φήμες περί... επανασύνδεσής του με τον Ματίας Αλμέιδα να "οργιάζουν".

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο λόγος για τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ανήρτησε στο instagram του είδηση από ελληνικό αθλητικό σάιτ με τίτλο "Εσύ ξέρεις για τον... έρωτα Αλμέιδα-Πουλίδο;»".

Αυτό σήμανε... συναγερμό και στο Μεξικό με την ιστοσελίδα, "Strikers.futbol", να αναφέρει πως «η ανάρτηση αυτή εξασφαλίζει ότι ο Πουλίδο και ο Ματίας Αλμέιδα θα συναντηθούν ξανά»!

Όπως θα θυμάστε, βέβαια, ο Πουλίδο είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στη μεξικάνικη λίγκα, με τις Γκουανταλαχάρα (2016-2019) και Τίγκρες (2010-2014). 

 

Πλέον, αγωνίζεται στο MLS με την φανέλα του Κάνσας, έχοντας παίξει σε 36 ματς, μετρώντας και 15 γκολ, αν και αυτό το διάστημα βρίσκεται στα "πιτς" λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως πρόσφατα η ΑΕΚ τόνιζε ότι «για κανέναν παίκτη και για καμιά καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει ακόμη συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και τους ανθρώπους της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags