Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Έκπληξη Μαρτίνς με Λόπες στην Τούμπα - Πολλές αλλαγές το καλοκαίρι - Προετοιμασία 10 Ιουνίου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-03 18:17:00

"Έκπληξη Μαρτίνς με Λόπες στην Τούμπα - Πολλές αλλαγές το καλοκαίρι - Προετοιμασία 10 Ιουνίου"

Sportdog Team
"Έκπληξη Μαρτίνς με Λόπες στην Τούμπα - Πολλές αλλαγές το καλοκαίρι - Προετοιμασία 10 Ιουνίου"

Τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ και η απόφαση της διοίκησης για το... ξεκαθάρισμα που έρχεται στο ρόστερ.
 

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (19:00) τον Ολυμπιακό στην Τούμπα σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των playoff. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν την νίκη για την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Σαμοθράκης στον άερα του OverFM 104,9 και την εκπομπή Overlap έδωσε τα τελευταία αγωνιστικά νέα των «Πειραιωτών».Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο θα είναι ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης. Είχε διευθύνει και το 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Λογικά βασικός θα ξεκινήσει ο Ρόνι Λόπεζ

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός αύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ρόνι Λόπεζ. Ο Πορτογάλος έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά το γκολ επί του ΠΑΣ και ο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα. Όσον αφορά την παραμονή του και μετά τον καλοκαίρι ο Κώστας Σαμοθράκης υποστήριξε ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει. Η ρήτρα του ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και πολύ δύσκολα θα την καταβάλλει στη Σεβίλλη ο Ολυμπιακός.

Πολλές αλλαγές το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σαμοθράκης υπογράμμισε ότι το καλοκαίρι αναμένονται αρκετές αλλαγές στις τάξεις του συλλόγου. Εφόσον ενεργοποιηθεί το πλάνο, το οποίο έχει θέσει η διοίκηση τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του.

10 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία

Παράλλληλα, όπως επισήμανε ο Κώστας Σαμοθράκης η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν θα αρχίσει στις 10 Ιουνίου.  Οι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 19-20 Ιουλίου. Αυτό βέβαια θα ισχύσει για τον Ολυμπιακό, εφόσον η Βιγιαρεάλ δεν κατακτήσει το Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags