Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Απόφαση Αλαφούζου για 4+3 μεταγραφές - Φέρνει... Μπεργκ και στόπερ - Εξελίξεις με Κουρμπέλη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-04 10:00:00

Απόφαση Αλαφούζου για 4+3 μεταγραφές - Φέρνει... Μπεργκ και στόπερ - Εξελίξεις με Κουρμπέλη

του Νίκου Στεργίου
Απόφαση Αλαφούζου για 4+3 μεταγραφές - Φέρνει... Μπεργκ και στόπερ - Εξελίξεις με Κουρμπέλη

Οι παίκτες από Ελλάδα και οι τρεις κινήσεις για τη βασική 11αδα! Στον Παναθηναϊκό μετά την φετινή σεζόν που μπορεί να κλείσει ακόμα και με κούπα, ετοιμάζονται για κάτι ακόμα καλύτερο του χρόνου και η διοίκηση αναμένεται να ρίξει... χρήμα, για να ζεστάνει και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με το πόδι έτοιμο να πατήσει το... μεταγραφικό γκάζι είναι στον Παναθηναϊκό, καθώς όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουν τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα για να παρουσιαστεί καλύτερη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πλάνο που υπάρχει αναφέρει ότι θα γίνουν μίνιμουμ 4+3 μεταγραφές, καθώς δεδομένα θα αποκτηθούν ένας επιθετικός που να μπορεί να γράψει 20 γκολ στο τέλος της σεζόν, ακόμα και αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιμείνει στην παραμονή του Φεντερίκο Μακέντα όπως σας αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr,  ένας επιδραστικός και γκολτζής εξτρέμ, ένας χαφ με προσωπικότητα και ένας υψηλού επιπέδου στόπερ.

Αυτοί οι 4 παίκτες θα πρέπει να έρθουν άμεσα και να είναι ποδοσφαιριστές επιπέδου. Όμως δεν φτάνουν μόνο αυτοί, καθώς το λιγότερο θα έρθουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές για να "γεμίσει" το ρόστερ - Ειδικά από τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις γλυκοχαιρετούν το Τριφύλλι.

Η παρουσία τού Δημήτρη Κουρμπέλη είναι πολύ σημαντική και ο Παναθηναϊκός θα έχει +1 παίκτη μετά από την καλοκαιρινή προετοιμασία που θα κάνει ο αρχηγός του, ενώ υπάρχει η θετική άποψη για την παραμονή του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Σε κάθε περίπτωση δύσκολα θα ασχοληθεί η ομάδα με παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ, καθώς οι λύσεις που θα έρθουν θα είναι για να κάνουν τη διαφορά στην 11άδα. Αν κάποιος από τους συμπληρωματικούς, που θα δώσουν βάθος στό ρόστερ δηλαδή, μπορεί να είναι από ελληνικό σύλλογο, θα φανεί όταν τελειώσει το πρωτάθλημα...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξύλο σε κλαμπ άσος top ελληνικής ομάδας - Ανατροπή με Μακέντα στον ΠΑΟ, 1.2 εκατ. για Γκατσίνοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags