Facebook Pixel ΠΑΟ: Ο Σωκράτης Διούδης αντιμετωπίζει αναπάντεχη κατάσταση
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-04 09:34:00

Την ψάχνει ο Διούδης! Ώρα αποφάσεων το καλοκαίρι – Ψήνει... επιστροφή

Sportdog Team
Την ψάχνει ο Διούδης! Ώρα αποφάσεων το καλοκαίρι – Ψήνει... επιστροφή

Τί γίνεται με το μέλλον του Έλληνα τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι η βασική επιλογή για την υπεράσπιση των δοκαριών του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα ο Σωκράτης Διούδης να έχει χάσει τη θέση του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας φαίνεται πως προβληματίζεται για το μέλλον του από τη στιγμή που δεν είναι το νούμερο #1 στο «Τριφύλλι».

Σύμφωνα με τη SportDay, ο 29χρονος τερματοφύλακας πρόκειται να ζυγίσει την κατάσταση και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις το καλοκαίρι. Τότε θα κληθεί να επιλέξει αν θα αποχωρήσει, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Θεσσαλονικιός γκολκίπερ θέλει να κυνηγήσει την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, οπότε πρέπει να βρει έναν σύλλογο, στον οποίο θα αγωνίζεται. Το θέμα με το status του Διούδη αφορά το αν θα βρει ομάδα με τα δεδομένα που επιθυμεί να έχει και, φυσικά, αν θα υπάρξει πρόταση που θα ικανοποιήσει και τα «θέλω» των «πρασίνων» σε οικονομικό επίπεδο.

O Διούδης φέτος έχει 14 συμμετοχές . Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο του 2023, ενώ η αγοραστική του αξία, σύμφωνα με το Transfermarkt βρίσκεται στο 1,5 εκατ.Ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags