Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα Κετσετζόγλου: "Αυτό πιστεύει ο Αλμέιδα για τον Τσούμπερ - Ξέρει απέξω τη φετινή ΑΕΚ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-04 14:07:00

Ατακάρα Κετσετζόγλου: "Αυτό πιστεύει ο Αλμέιδα για τον Τσούμπερ - Ξέρει απέξω τη φετινή ΑΕΚ"!

Sportdog Team
Ατακάρα Κετσετζόγλου: "Αυτό πιστεύει ο Αλμέιδα για τον Τσούμπερ - Ξέρει απέξω τη φετινή ΑΕΚ"!

Στη θερμή εισήγηση που έκανε και ο Αλμέιδα για την αγορά Τσούμπερ, υπογραμμίζοντας ότι τον έχει ξεχωρίσει από την αναλυτική μελέτη του στη φετινή ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου

ΑΕΚ: Στους λόγους που η ενεργοποίηση την οψιόν αγοράς του Τσούμπερ είναι μια πολύ καλή είδηση για την ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής του Ελβετού, συν την πεποίθηση ότι σε μια καλή ομάδα θα είναι και ο ίδιος πολύ πιο αποδοτικός, κάνουν δικαιολογημένη την επένδυση της «Ένωσης» πάνω του.

Στάθηκε εξάλλου και στη θερμή εισήγηση που έκανε για εκείνον ο Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας ότι τόσο ο Αργεντινός (από την αναλυτική μελέτη που έχει κάνει στη φετινή ομάδα), όσο και οι άλλοι προπονητές που συζήτησαν με την ΑΕΚ εξέφρασαν την άποψη ότι είναι από τους 2-3 τοπ παίκτες της ομάδας.

Όσο για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το χαρακτήρισε τρομερά κρίσιμο για την προσπάθεια εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου και εκτίμησε ότι θα δικαιωθεί η προσδοκία που υπάρχει στην «Ένωση» για αρκετό κόσμο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags