Facebook Pixel Μαρσέιγ: Μυρίζει... μπαρούτι στην Μασσαλία - 5000 Ολλανδοί στην πόλη - Τρέμουν για τον αγώνα με Φέγενορντ
| 2022-05-04 23:41:00

Μυρίζει... μπαρούτι στην Μασσαλία - 5.000 Ολλανδοί στην πόλη - Τρέμουν για τον αγώνα με Φέγενορντ

Sportdog Team
Μυρίζει... μπαρούτι στην Μασσαλία - 5.000 Ολλανδοί στην πόλη - Τρέμουν για τον αγώνα με Φέγενορντ

Μεγάλη είναι η ανησυχία στα γαλλικά Μέσα ενόψει της ρεβάνς του ημιτελικού του Conference League μιας και όπως αναφέρουν οι οπαδοί των Ολλανδών έχουν κάνει... επιδρομή στην πόλη και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Μαρσέιγ: Τεράστιος είναι ο φόβος στην Γαλλία για σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των Μασσαλών και εκείνων της Φέγενορντ που έχουν ταξιδέψει στην πόλη για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League με την L’Equipe να αναφέρει πως βρίσκονται ήδη 5000 άτομα, εκ των οποίων τα 1500 δεν έχουν εισιτήρια.

Οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα φέτος, ενώ και οι οπαδοί της Φέγενορντ δεν πάνε... πίσω, με τις Αρχές της Ολλανδίας να καταφέρνουν να βάλουν... στοπ στον πρώτο αγώνα, όμως τα 1500 άτομα που έχουν ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο έχει σημάνει τον... συναγερμό και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η UEFA.

Συμφωνα με τα μέτρα τάξης, θα δημιουργηθεί ένα σημείο συγκέντρωσης – fan zone για τους εκδρομείς από το Ρότερνταμ στην παραλία Πράντο για να μειώσει την ένταση εντός πόλης. Οι αρχές της πόλης εμπνεύστηκαν ιδιαίτερα από αυτό που γίνεται στο ολλανδικό και το γερμανικό πρωτάθλημα, για τους οπαδούς εκτός έδρας, ενώ στα Μέσα της Γαλλίας είναι διάχυτος ο φόβος ότι οι οπαδοί της Μαρσέιγ είναι έτοιμοι για νέο γύρο επεισοδίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags