Facebook Pixel Βασίλης Τσιάρτας: Έσκασε τώρα! Κατεβαίνει για βουλευτής ο Τσιάρτας - Αυτό είναι το κόμμα
| 2022-05-04 22:26:00

Έσκασε τώρα! Κατεβαίνει για βουλευτής ο Τσιάρτας - Αυτό είναι το κόμμα

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Κατεβαίνει για βουλευτής ο Τσιάρτας - Αυτό είναι το κόμμα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας κάνει σκέψεις να ασχοληθεί με τη πολιτική και βρίσκεται σε συζητήσεις με συγκεκριμένο κόμμα.

 

Βασίλης Τσιάρτας: Σκέψεις για ενασχόληση με τη πολιτική έχει ο Βασίλης Τσιάρτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει αν στο άμεσο μέλλον θα ασχοληθεί ενεργά με επειχειρηματικές δραστηριότητες ή αν θα επιχειρήσει να μπει στη πολιτική της χώρας, ωστόσο σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη πολιτική του κίνηση, "Εθνική Συμφωνία".

Ο κ. Μπογδάνος ανακοίνωσε τη πολιτική του κίνηση στις αρχές του Απριλίου, σε συνεργασία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής συγκλίνει πολιτικά με τις θέσεις και τις αρχές του εν λόγω υπό διαμόρφωση κόμματος, ενώ στο παρελθόν έχει προκαλέσει ουκ ολίγες και αιτιολογημένες αντιδράσεις με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται πως το 2017 ο Βασίλης Τσιάρτας είχε αντιδράσει ως προς το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη, ενώ έχει εκφραστεί δημοσίως πολλάκις, με αντιμεταναστευτικές θέσεις.

Πηγή:News247.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags