Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Βόμβα μεγατόνων από Μπέο - Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο - Σκάει συνέντευξη Τύπου... σεισμός (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-05 09:14:00

Βόμβα μεγατόνων από Μπέο - Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο - Σκάει συνέντευξη Τύπου... σεισμός (vid)

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων από Μπέο - Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο - Σκάει συνέντευξη Τύπου... σεισμός (vid)

Φωτιά έβαλε η συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης όπου αναφέρθηκε σε πολλά θέματα της επικαιρότητας αλλά παράλληλα είπε πως σκοπεύει να αποχωρήσει άμεσα από το ποδόσφαιρο.

Αχιλλέας Μπέος: Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Volos 98.6 FM παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, αλλά και πρόεδρος της ΠΑΕ, όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι όχι μόνο δεν τίθεται θέμα εμπλοκής του στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και ότι σκοπεύει να αποχωρήσει άμεσα από το ποδόσφαιρο.

«Η ιστορία που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί για μένα. Όπως τελειώνει, εύχομαι πολύ σύντομα και η παρουσία μου στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σκοπός μου είναι τα επόμενα χρόνια να αφοσιωθώ στα δημαρχιακά μου καθήκοντα, προσφέροντας στην πόλη μου. Μεγαλώνοντας, ο άνθρωπος κουράζεται πιο εύκολα.

Θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να φτιάξω την πόλη, όπως εγώ την οραματίζομαι. Ότι ήταν να δώσω στο ποδόσφαιρο το έδωσα. Έχω γράψει τη δική μου ιστορία στο ποδόσφαιρο, την οποία άλλοι θα την ζήλευαν και άλλοι θα την κατηγορήσουν», είπε ο Αχιλλέας Μπέος με τον ίδιο να αναφέρει ότι τις ανακοινώσεις θα τις κάνει σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει και που σύμφωνα με τον ίδιο θα προκαλέσει πάταγο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags