Facebook Pixel Άρης: Διπλός... πονοκέφαλος για Μπούργκος - Αυτή την ενδεκάδα σκέφτεται με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 17:12:00

Διπλός... πονοκέφαλος για Μπούργκος - Αυτή την ενδεκάδα σκέφτεται με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Διπλός... πονοκέφαλος για Μπούργκος - Αυτή την ενδεκάδα σκέφτεται με Ολυμπιακό

Σοβαρά προβλήματα για τους Κόκκινους ενόψει του σημαντικού αγώνα με τους Ερυθρόλευκους καθώς δύο βασικοί ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούν να είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού.
 

Άρης: Χωρίς τους Κριστιάν Γκάνεα και Λούκας Σάσα θα αγωνιστούν οι Κίτρινοι στο ντέρμπι της Κυριακής (8/5) με τον Ολυμπιακό μιας και οι δύο ποδοσφαιριστές ούτε την Παρασκευή (5/5) έκαναν προπόνηση και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την ίδια στιγμή παρά το γεγονός της απουσίας του Καμαρά, λόγω τιμωρίας, ο Χερμάν Μπούργκος στις δοκιμές του δείχνει να επιλέγει το 4-4-2 σαν σύστημα ενόψει του αγώνα με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πως θεωρεί ότι ο παραπάνω σχηματισμός ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό προφίλ, που έχει ο Άρης το τελευταίο χρονικό διάστημα κι όπως όλα δείχνουν δεν θα τον αλλάξει ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Μπούργος σκέφτεται να παίξει με δίδυμο στην επίθεση τους Μαντσίνι και Πάλμα, σ’ ένα πιο… ευέλικτο σχήμα επιθετικά, μιας και κανείς από τους δύο δεν είναι καθαρόαιμο φορ. Βέβαια, υπάρχει και η σημερινή προπόνηση, όπου ενδεχομένως να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει ήδη δείξει μέρος των προθέσεών του.

"Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (08/5, 21:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play-off της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η «κιτρινόμαυρη» τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Σήμερα (6/5), το πρόγραμμα για ο σύνολο του Χερμάν Μπούργος περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (παιχνίδια τακτικής, στατικές φάσεις και τελειώματα φάσεων) με τον Λούκας Σάσα να κάνει και πάλι ατομικό και τον Κριστιάν Γκάνεα να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags