Facebook Pixel Φέγενορντ: Απίστευτες καταγγελίες από την Φέγενορντ για Μαρσέιγ - "Υπεύθυνοι για τα επεισόδια"
| 2022-05-06 19:05:00

Απίστευτες καταγγελίες από την Φέγενορντ για Μαρσέιγ - "Υπεύθυνοι για τα επεισόδια"

Sportdog Team
Απίστευτες καταγγελίες από την Φέγενορντ για Μαρσέιγ - "Υπεύθυνοι για τα επεισόδια"

Με επίσημη ανακοίνωση η ολλανδική ομάδα προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA για το... χάος από οργανωτικής άποψης στον ημιτελικό του Conference League από τους Μασσαλούς και την αστυνομία της πόλης.

Φέγενορντ: Λίγο μετά την πρόκριση της ολλανδικής ομάδας στον τελικό του Conference League ο σύλλογος εξέδωσε επίσημη καταγγελία, μέσω ανακοίνωσης, στην UEFA όπου και διαμαρτυρήθηκαν για κακή οργάνωση του επαναληπτικού από την Μαρσέιγ, ενώ επιρρίπτει πολύ σοβαρές ευθύνες και στην τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι οπαδοί της που ήταν μαζεμένοι στην Fan Zone στο Πράντο δέχθηκαν αναίτια δακρυγόνα από τις δυνάμεις καταστολής, κάτι που ξεκίνησε εκτεταμένα επεισόδια, δεν προστατεύτηκαν ποτέ όταν δέχθηκαν πληθώρα επιθέσεων από οπαδούς της Μαρσέιγ, ενώ τονίζει ότι κάποιοι οπαδοί της είτε δεν έφτασαν ποτέ στο Βελοντρόμ, είτε μπήκαν καθυστερημένα εξαιτίας σοβαρών παραλείψεων στο επιχειρησιακό πλάνο για την μεταφορά τους στο γήπεδο.

Παράλληλα η Φέγενορντ καταγγέλλει ότι πολλοί από τους οπαδούς της έμεινα στο Βελοντρόμ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μιας και δεν υπήρχε σχέδιο εξόδου από το γήπεδο προς τα Μέσα Μαζικής μεταφοράς, ενώ ξεκαθαρίζει ότι προσφεύγει στην UEFA, που θα αποφασίσει αν θα προβεί σε κυρώσεις κατά της ομάδας της Μασσαλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags