Facebook Pixel Serie A: Ζωντανή για το Σκουντέτο η Ίντερ με επική ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 21:57:00

Ζωντανή για το Σκουντέτο η Ίντερ με επική ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ζωντανή για το Σκουντέτο η Ίντερ με επική ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Νερατζούρι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από την Έμπολι, όμως γύρισαν το ματς σε 4-2, πέρασαν προσωρινά πάνω από τη Μίλαν κατά έναν βαθμό και αγχώνουν τους Ροσονέρι, που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Serie A: Η Ίντερ χρειάστηκε να κάνει μία τεράστια ανατροπή για να πάρει τη νίκη επί της «αδιάφορης» Έμπολι στο «Σαν Σίρο» με 4-2, να περάσει προσωρινά στην κορυφή της Serie A και να «μεταφέρει» το άγχος στη «συμπολίτισσα» Μίλαν, η οποία δοκιμάζεται την Κυριακή (8/05) στην έδρα της πολύ επικίνδυνης, Βερόνα.

Το εναρκτήριο ματς της 36ης αγωνιστικής (δύο απομένουν για το φινάλε) ξεκίνησε με την κάτοχο του τίτλου να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2, πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. 

Πριν κλείσει το ημίχρονο, όμως, οι «νερατζούρι» είχαν φέρει το ματς στα ίσα και με ηγέτη τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος «υπέγραψε» την ανατροπή στο 64΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, «σφράγισαν» το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις με τον Αλέξις Σάντσες (90΄+4). Ο Χιλιανός σκόραρε 12 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αντί του Κορέα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags