Facebook Pixel Λίβερπουλ - Τότεναμ: "Αυτοκτονία" για Λίβερπουλ, έχασε βαθμούς από Τότεναμ - "Χαρίζει" τον τίτλο στη Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-07 23:45:00

"Αυτοκτονία" για Λίβερπουλ, έχασε βαθμούς από Τότεναμ - "Χαρίζει" τον τίτλο στη Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Αυτοκτονία" για Λίβερπουλ, έχασε βαθμούς από Τότεναμ - "Χαρίζει" τον τίτλο στη Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Τότεναμ στο "Άνφιλντ", καθιστώντας απόλυτο αφεντικό για τον τίτλο πλέον την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ «πέταξε» βαθμούς στο Άνφιλντ, ανοίγοντας τον δρόμο στη Μάντσεστερ Σίτι για να κάνει το back to back στο πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Τότεναμ στην κρισιμότερη αναμέτρηση της 36ης αγωνιστικής της Premier League και πλέον ισοβαθμούν με τη Σίτι στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο. 

Οι Λονδρέζοι αιφνιδίασαν τη Λίβερπουλ και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (56΄) προηγήθηκαν με τον Σον, «παγώνοντας» το Άνφιλντ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν με τον Ντίας στο 74' με σουτ εκτός περιοχής, να ισοφαρίσουν σε 1-1, που ήταν και τελικό σκορ.

Ο Κώστας Τσιμίκας μπήκε ως αλλαγή στο 64΄ αντί του Ρόμπερτσον, πάλεψε με δημιουργήσει ευκαιρίες με τις σέντρες του, αλλά η προσπάθεια του αποδείχθηκε μάταιη.

Πλέον η Μάντσεστερ Σίτι έχει την ευκαιρία αύριο (8/5) με εντός έδρας νίκη επί της Νιούκαστλ να αποσπαστεί στο +3 από τη Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα πολύ πιο βατό πρόγραμμα στις εναπομείνασες αγωνιστικές, όπερ σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα της... γλιστρήσει ο φετινός τίλος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags