Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Βαρούχας - "Χάρισε δύο κόκκινες σε ΑΕΚ-ΠΑΟ" - Ξεκάθαρος για γκολ και πέναλτι στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-08 23:52:00

Βαρούχας: "Χάρισε δύο κόκκινες σε ΑΕΚ-ΠΑΟ" - Ξεκάθαρος για γκολ και πέναλτι στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βαρούχας: "Χάρισε δύο κόκκινες σε ΑΕΚ-ΠΑΟ" - Ξεκάθαρος για γκολ και πέναλτι στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Το σχόλιο με... νόημα για τη διαιτησία στο ματς του Άρη με Ολυμπιακό! Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τα λάθη που έγιναν από τον Σλοβένο διαιτητή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και στάθηκε στις σωστές αποφάσεις, στις πολύ δύσκολες φάσεις που παρουσιάστηακαν στα Γιάννινα.

Μιλώντας για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (0-0) ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε τις δύο ομάδες για τα παράπονά τους, κάνοντας λόγο για κακή διαιτησία.

Αρχικά πάντως, τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Ένωσης ούτε στο πέσιμο του Γκαρσία στο πρώτο ημίχρονο ούτε στο χέρι του Βέλεθ (είναι από κόντρα και πολύ κοντά), ενώ σημείωσε πως ο ρέφερι… χάρισε στο τέλος του ημιχρόνου την κόκκινη κάρτα στον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός αν και είχε κάρτα, πήγε πολύ επικίνδυνο στο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και δεν είδε την δεύτερη κίτρινη ώστε να αποβληθεί, ωστόσο ο Βαρούχας τόνισε πως στην αρχή της φάσης υπάρχει φάουλ υπέρ των Πρασίνων.



Από εκεί και πέρα, το δεύτερο μεγάλο λάθος ήταν κατά του Παναθηναϊκού, καθώς στις καθυστερήσεις δεν έδειξε τη δεύτερη κίτρινη άρα κόκκινη στον Γιώργο Τζαβέλλα, που πήγε πολύ επικίνδυνα στον Παλάσιος, όμως δόθηκε επιθετικό φάουλ!

 

 
Παναθηναϊκός 0-0 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Έπειτα, σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, τόνισε πως σωστά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ τα δύο γκολ του ΠΑΣ και μάλιστα πρόσθεσε ότι στο πρώτο, «πρέπει να προσέξουμε για να…μάθουμε, ότι υπάρχει παράβαση γιατί δεν πήγε η  μπάλα από κακό παίξιμο του αμυντικού στον Περέα».


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι για τον ΠΑΣ στο 0-0, καθώς γλίστρησε ο Σνάιντερ, ούτε όμως και στον Μιτρίτσα υπάρχει παράβαση για πέναλτι, καθώς ο Κάργας βρήκε μπάλα και όχι αντίπαλο.

Όσον αφορά το τελευταίο ματς της ημέρας, σημείωσε με νόημα ο Βαρούχας πως : «Στο παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός ήταν Έλληνας διαιτητής και δεν έχουμε καμία φάση να συζητήσουμε»!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαγκιλίκια ο Μάνταλος, θεατρικά ο Παλάσιος - Λίγα τα... 10 εκατομμύρια για τον παικταρά Τσούμπερ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags