Facebook Pixel «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»
| 2011-12-17 18:50:00

«Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»

«Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»

Δεν έχει το μαγικό ραβδάκι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για να αλλάξει την εικόνα του Άρη από τη μία μέρα στην άλλη όπως επανέλαβε ο Πολωνός προπονητής ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό!

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, μίλησε στη Nova για τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, τη βελτίωση των παικτών του και τους στόχους της ομάδας.

Για την επόμενη ημέρα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα της Τρίπολης: « Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, δέχεσαι χτυπήματα που δεν τα περιμένεις. Αλλά έτσι είναι. Όταν δουλεύεις στο ποδόσφαιρο, πρέπει να έχεις και την ανάλογη υπομονή. Αν ήμουνα ο Χάρι Πότερ θα δούλευα κάπου αλλού και όχι εδώ! Για μένα αυτό που μετράει είναι η δουλειά και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για τις μεταπτώσεις του ΑΡΗ από αγώνα σε αγώνα: «Τις αιτίες τις έχουμε εντοπίσει και μπορούμε να πούμε πολλά πάνω σ΄ αυτό. Το θέμα είναι να βρούμε το αντίδοτο και να το εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το εάν σκέφτεται αλλαγές: « Δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρόσωπα, ποιοι θα μπούνε, ποιοι θα βγούνε. Είναι και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να αλλαχθούν. Τη δεδομένη στιγμή, λοιπόν, πρέπει να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας, διότι με αυτούς πρέπει να πορευτούμε.».

Για τη φημολογία περί επιπτώσεων σε ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν σύμφωνα με το αναμενόμενο (π.χ Σολτάνι), ξεκαθάρισε: « Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο και ούτε αναφέρθηκα σε ονόματα, μιλώντας στα ΜΜΕ».

Για το πώς περιμένει, καθαρά ποδοσφαιρικά, την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: « Στη γλώσσα του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αντίθετα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που το έχουμε διαπιστώσει και στη πορεία».

Για το εάν ο ΑΡΗΣ προλαβαίνει το στόχο της φετινής χρονιάς, δήλωσε: « Εγώ είμαι στην ομάδα ένα μήνα και κάτι μέρες και δεν μπορώ να τα αλλάξω όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρώτος μου στόχος είναι να βελτιώσω την ομάδα και ξαναλέω, εάν ήμουν μάγος θα μπορούσαμε τώρα να μιλήσουμε διαφορετικά».

Για το εάν είναι αισιόδοξος: «Εάν δεν πίστευα στην ομάδα και εάν δεν ήμουν αισιόδοξος, δεν θα βρισκόμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Και δεν είμαι τύπος που μόνο μιλάει και παρουσιάζεται στα ΜΜΕ. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το πώς θα βελτιώσω την ομάδα και δεν σημαίνει πως πάντα όταν γελάμε έχουμε και την καλή ψυχολογία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags