Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όλο και ψηλότερα στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-09 18:19:00

Όλο και ψηλότερα στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο

Sportdog Team
Όλο και ψηλότερα στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο

Άνοδος 5 θέσεων στη βαθμολογία της UEFA για τον Δικέφαλο του Βορρά σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

 

ΠΑΟΚ: Στις 2 Μαϊου ,η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, απέκλεισε και επίσημα τις ομάδες τη Ρωσίας από τις διοργανώσεις της με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να κερδίσουν θέσεις στη σχετική τους βαθμολογία. Οι ομάδες που αποκλείστηκαν είναι οι: Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σπαρτάκ Μόσχας, Κράσνονταρ και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Παράλληλα αυτή η άνοδος ίσως αποδειχτεί κρίσιμη του χρόνου, διότι όπως είναι λογικό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ευκολότερη κλήρωση (στα χαρτιά εύκολη) ή ακόμα καλύτερα και άνοδο σε κάποιο γκρουπ δυναμικότητας. Φυσικά αυτό ισχύει για όλες τις ελληνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ μέσω της φετινής του πορείας στο Conference League κατάφερε να «αναρριχηθεί» στην 63η θέση της συνολικής βαθμολογίας των ομάδων. Πλέον βρίσκεται στο νούμερο 58. Μεγάλος κερδισμένος λοιπόν διότι και πέντε ρωσικές ομάδες βρίσκονταν πάνω από τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συνολικά 25.000 πόντους με τις 13.000 εξ αυτών να μαζεύονται φέτος.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags