Facebook Pixel Άρης: Νέο ΣΟΚ στον Άρη - Εκτός με τραυματισμό ακόμα ένας παίκτης - Απίθανο να προλάβει Τούμπα
| 2022-05-09 19:27:00

Νέο ΣΟΚ στον Άρη - Εκτός με τραυματισμό ακόμα ένας παίκτης - Απίθανο να προλάβει Τούμπα

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ στον Άρη - Εκτός με τραυματισμό ακόμα ένας παίκτης - Απίθανο να προλάβει Τούμπα

Ακόμα ένα πρόβλημα για τους Κίτρινους καθώς όπως έγινε γνωστό ξένος ποδοσφαιριστής της ομάδας είχε μυϊκό τραυματισμό και θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της χρονιάς.

Άρης: Νέο ζήτημα για τους Κίτρινους μιας και ο Μπαντού Ντιαγέ αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θεωρείται απίθανο να είναι στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος στο ντέρμπι (11/5, 18:30) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα λίγο αργότερο οι Κίτρινοι εξέδωσαν ανακοίνωσε όπου και ενημέρωναν ότι ο έμπειρος μέσος έχει υποστεί θλάση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
«Άτυχος στάθηκε ο Μπαντού Εντιαγέ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχτηκε σοβαρός. Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, που έκανε σήμερα μαγνητική, υπέστη μυϊκή θλάση β’ βαθμού στο ισχίο και η ομάδα μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα επόμενα παιχνίδια»
 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τον Αφρικανό μέσο ο Άρης δεν θα έχει στην διάθεσή του και τους Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια της προπόνησης την Δευτέρα (9/5).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags