Facebook Pixel ΕΠΟ: Νέες αποκαλύψεις για τον τελικό του Κυπέλλου - Έτσι θα δοθούν τα εισιτήρια
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-09 23:39:00

Νέες αποκαλύψεις για τον τελικό του Κυπέλλου - Έτσι θα δοθούν τα εισιτήρια

Sportdog Team
Νέες αποκαλύψεις για τον τελικό του Κυπέλλου - Έτσι θα δοθούν τα εισιτήρια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, όπου και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες του μεγάλο τελικού του ΟΑΚΑ.

Σωτήρης Τριανταφύλλου: Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις οργανωτικές λεπτομέρειες του τελικού.

«Πάμε για τελικό με πολύ κόσμο, για γιορτή του ποδόσφαιρου. Γυρίζουμε αρκετά χρόνια πίσω. Θέλουμε να το χαρούμε όλοι και να κερδίσει ο καλύτερος, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Ηρθε η ώρα να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και αυτό το ματς να είναι η αρχή για τις επόμενες διοργανώσεις. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να είναι το ξεκίνημα για το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Τα εισιτήρια θα είναι 21.478 για κάθε ομάδα και 5.500 για τις ανάγκες της ΕΠΟ. Κάποιες λεπτομέρειες συζητήθηκαν μεταξύ των ομάδων στη σύσκεψη. Η αστυνομία, θέλω να πω, ότι ήταν ιδιαιτέρως αναβαθμισμένη και έδειξε σοβαρότητα. Βεβαίως εγγυάται και για τα μέτρα τάξης που θα είναι πρωτοφανή. Πάντα είχε την ευθύνη, την έχει και τώρα. Θα υπάρχουν και ιδιωτικοί αστυνομικοί στον αγωνιστικό χώρο, σεκιούριτι της ΕΠΟ».

Για το οργανωτικό κομμάτι επεσήμανε: «Ο κόσμος θα πάρει τα εισιτήρια μέσω των ομάδων. Από αύριο φεύγουν για τις ομάδες που γνωρίζουν καλύτερα πως πρέπει να τα διαθέσουν. Όλα θα είναι ονομαστικά και η διάθεση θα είναι ηλεκτρονική. Θα υπάρξουν και κάποιες ανακοινώσεις ακόμη τις επόμενες μέρες. Πάμε για έναν τελικό κυπέλλου γιορτή με φιλάθλους και των δύο ομάδων».

Κατέληξε λέγοντας: «Η μετάδοση θα γίνει από την Cosmote, δεν ξέρουμε κάτι μέχρι στιγμής για ελεύθερο κανάλι», είπε ο Σωτήρης Τριανταφύλλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags