Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Τσακίρης: "Το μεγάλο φετινό λάθος της ΑΕΚ - Αν ήμουν Μελισσανίδης θα κατέβαινα στο ημίχρονο και..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 18:40:00

Τσακίρης: "Το μεγάλο φετινό λάθος της ΑΕΚ - Αν ήμουν Μελισσανίδης θα κατέβαινα στο ημίχρονο και..."

Sportdog Team
Τσακίρης: "Το μεγάλο φετινό λάθος της ΑΕΚ - Αν ήμουν Μελισσανίδης θα κατέβαινα στο ημίχρονο και..."

Την ευθύνη που έχει και η ίδια η Ένωση για το γεγονός ότι στην τελική ευθεία των πλέι-οφ διαθέτει ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις επεσήμανε ο γνωστός ρεπόρτερ.

Τα λάθη που έχει κάνει (ανάμεσα σε άλλα) η ΑΕΚ στη διαχείριση του έμψυχου υλικού της υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, με αφορμή τα αγωνιστικά προβλήματα που περιορίζουν τα περιθώρια αλλαγών με τον ΠΑΣ, αναφέρθηκε στην ευθύνη που έχει η ίδια η «Ένωση» γι’ αυτό.

Εξήγησε λοιπόν ότι θα έπρεπε (πριν καν αναλάβει ο Οφρυδόπουλος) να έχει ανοίξει περισσότερο το rotation και εξέφρασε την απορία του για τον λόγο που απενεργοποιήθηκαν εντελώς παίκτες όπως οι Μισελέν και Λε Ταλέκ.

Τέλος, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι ο Σλοβένος Γιουγκ ήταν «εκνευριστικά απαράδεκτος» και ειδικά στο α’ ημίχρονο έμοιαζε λες και έχει κάποιο… απωθημένο με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags