Facebook Pixel Μανώλης Σάλιακας: Aτάκες Σάλιακα για τελικό Κυπέλλου - "Μπορεί να το πάρει ο ΠΑΟΚ γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 23:27:00

Aτάκες Σάλιακα για τελικό Κυπέλλου - "Μπορεί να το πάρει ο ΠΑΟΚ γιατί..."

Sportdog Team
Aτάκες Σάλιακα για τελικό Κυπέλλου - "Μπορεί να το πάρει ο ΠΑΟΚ γιατί..."

Από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων, ο Μανώλης Σάλιακας (αγωνίζεται με επιτυχία σε όλη την δεξιά πλευρά) μίλησε στη Metrosport και στο metrosport.gr για το προχθεσινό ματς. 

 

Μανώλης Σάλιακας: Από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων, ο Μανώλης Σάλιακας (αγωνίζεται με επιτυχία σε όλη την δεξιά πλευρά) μίλησε στη Metrosport και στο metrosport.gr για το προχθεσινό ματς. 

Ο ΠΑΣ δείχνει σε κάθε παιχνίδι, πως διεκδικεί την νίκη. Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ και κερδίσαμε δίκαια. Σε κάθε παιχνίδι, αυτό κάνουμε. Σίγουρα ο στόχος την επόμενη σεζόν, είναι να διεκδικήσουμε και την ευρωπαϊκή έξοδο. Παρά το γεγονός ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες για να κατακτήσει το τρόπαιο. Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν και ο ΠΑΟΚ έχει ικανούς παίκτες που μπορούν να τον οδηγήσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου”.

Για το δικό του μέλλον (το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ ολοκληρώνεται σε ένα μήνα) ο Μανώλης Σάλιακας απέφυγε να πει κάτι συγκεκριμένο, αν και οι πληροφορίες από τα Ιωάννινα αναφέρουν πως είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και στην Γερμανία πιο συγκεκριμένα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags