Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Σοκάρουν οι καταγγελίες από επίθεση χούλιγκαν - "Περίμεναν κόσμο με ζώνες, χτύπαγαν οικογένειες"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 21:56:00

Σοκάρουν οι καταγγελίες από επίθεση χούλιγκαν - "Περίμεναν κόσμο με ζώνες, χτύπαγαν οικογένειες"

Sportdog Team
Σοκάρουν οι καταγγελίες από επίθεση χούλιγκαν - "Περίμεναν κόσμο με ζώνες, χτύπαγαν οικογένειες"

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που έγιναν από οπαδούς πολύ γνωστής ομάδας για την επίθεση που δέχθηκαν από χούλιγκαν αντιπάλου ομάδας στον τελευταίο αγώνα του πρωτθλήματος.

Μίλαν: Μπορεί οι Ροσονέρι να πέρασαν εύκολα από την έδρα της Βερόνα, με 3-1, όμως οι 16.000 φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στην ιταλική πόλη δεν βίωσαν και πολύ... άνετα την αναμέτρηση καθώς προχώρησαν σε σοκαριστικές καταγγελίες για τους οργανωμένους των γηπεδούχων, που όπως αναφέρουν τους ερίμεναν έξω από το γήπεδο με ζώνες στα χέρια και χτυπούσαν όσους δεν φορούσαν κασκόλ της Ελλάς και θεωρούσαν πως ήταν… εχθροί, κάτω από τα αδιάφορα μάτια των αστυνομικών.

«Είχα το φούτερ μου χωρίς τίποτα από κάτω για να αποφύγω προβλήματα. Φύγαμε με το κεφάλι κάτω, παριστάνοντας τους απογοητευμένους οπαδούς της Βερόνα, αλλά γύρω μας υπήρχαν άνθρωποι με ζώνες στα χέρια τους που περίμεναν το πέρασμά μας για να ανακαλύψουν κάποιον που είχε τα χρώματα των ροσονέρι για να τον χτυπήσουν. Μπροστά στην αστυνομία, που ήταν παρούσα, περπάτησαν με τις ζώνες στα χέρια και αναζήτησαν αυτούς με τα διακριτικά της Μίλαν. Μετά επιτέλους φτάσαμε στο αμάξι και πήγαμε σπίτι...», είπε ο Αλεσάντρο, οπαδός των Μιλανέζων που βρέθηκε στο γήπεδο.

«Αυτό που είδα στη Βερόνα με έφερε πίσω στη δεκαετία του '90. Φτάνοντας στο γήπεδο, ήταν μερικοί κύριοι που δέχθηκαν επίθεση. Έπρεπε να αμυνθούν και να δικαιολογηθούν γιατί απλά περνούσαν κατά τύχη εκείνη την ώρα και πήγαιναν στη δουλειά. Το μόνο λάθος τους ήταν που φορούσαν κόκκινο φούτερ.

Στο τέλος του παιχνιδιού οι οπαδοί της Βερόνα μας περίμεναν στην έξοδο των θυρών και έβριζαν όλους όσοι δεν είχαν κασκόλ της ομάδας. Δεν σταμάτησαν, όμως, στις προσβολές: ένα αγόρι που βγήκε μόνο του από το γήπεδο κλωτσήθηκε. Δίπλα μου ήταν μια οικογένεια με τρία παιδιά: σκηνές τραμπούκων να απειλούν και να φωνάζουν, να τους χτυπούν
», είπε άλλος οπαδός της Μίλαν με τα αρχικά Σ.Τ. στο calciomercato.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags