Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ψήφισε" τον Έλληνα ο Μαρτίνς - Τεράστιο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό - Αποχωρεί ξένος με συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 12:30:00

"Ψήφισε" τον Έλληνα ο Μαρτίνς - Τεράστιο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό - Αποχωρεί ξένος με συμβόλαιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ψήφισε" τον Έλληνα ο Μαρτίνς - Τεράστιο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό - Αποχωρεί ξένος με συμβόλαιο!

Η πρώτη απόφαση για τη νέα σεζόν και τα πλάνα των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τουλάχιστον ως δεύτερο και αυτό θα φέρει αλλαγές στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ...
 

Δεν πρέπει να ξενίζει καθόλου το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν αυτός που βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Άρη και μάλιστα υπάρχει έντονη… κουβέντα ότι ο νεαρός γκολκίπερ θα είναι και πάλι βασικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αν και οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στο Τόμας Βατσλίκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει την εμπιστοσύνη του στον 19χρονο καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκείνος ήταν βασικός στους αγώνες των προκριματικών για τα προκριματικά του Champions League το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και στον πάγκο σε όλες τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας φέτος.

Άλλωστε η παρουσία του στην δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, που μέτρησε 16 συμμετοχές, όπου κράτησε 7 φορές ανέπαφη την εστία και δέχθηκε 13 γκολ ήταν με στόχο να πάρει παιχνίδια που ήταν απαραίτητα λόγω της ηλικίας του. Παράλληλα ο Πορτογάλος θέλει να δώσει ανάσες και στον Βατσλίκ που έχει… ξεζουμιστεί μιας και μετράει μέχρι στιγμής 42 συμμετοχές μέσα στη χρονιά, ενώ παράλληλα προετοιμάζει και τη νέα σεζόν.

Στα πλάνα του Μαρτίνς ο Κωνσταντίνος Τζολάκης προορίζεται σαν αναπληρωματικός του Τσέχου γκολκίπερ, κάτι που φέτος μοιραζόταν με τον Κρίστινσον, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να είναι στο πάγκο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και τον Ισλανδό στα παιχνίδια της Ελλάδας. Ο Τζολάκης όμως δεν παύει να είναι ένα από τα… πρότζεκτ των Ερυθρόλευκων καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πολύ νεαρός και δέκα φορές ήδη διεθνής με την Ελπίδων, με την παρουσία του να έχει φτάσει τις… μετοχές του στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή πάντως το μέλλον του Έγκμουντουρ Κρίστινσον δεν μοιάζει… ευοίωνο στον Πειραιά. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να προσάψει τίποτα στον Ισλανδό που παρά το γεγονός ότι από το 2020 έχει καταγράψει μόλις 8 συμμετοχές ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας όντας άψογος επαγγελματίας. Ο 32χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, όμως ξέρει καλά και ο ίδιος ότι θα χρειαστεί να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και είναι πιθανό αυτός ο λόγος να τον κάνει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσό" Deal 36 εκατ. για Μαρινάκη - Συζητήσεις και με Καρυπίδη - Πρώην του ΠΑΟΚ για ΑΕΚ και Άρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags