Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν ήταν τυχαίο αυτό που έγινε με Αβραάμ και Σωκράτη - Ο Μαρτίνς είχε αφήσει εκτός τον Καρβάλιο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-12 16:24:00

"Δεν ήταν τυχαίο αυτό που έγινε με Αβραάμ και Σωκράτη - Ο Μαρτίνς είχε αφήσει εκτός τον Καρβάλιο"

Sportdog Team
"Δεν ήταν τυχαίο αυτό που έγινε με Αβραάμ και Σωκράτη - Ο Μαρτίνς είχε αφήσει εκτός τον Καρβάλιο"

«Δεν βγήκε στον Μαρτίνς το 4-4-2 με Τικίνιο και Ελ Αραμπί»! Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Σαμοθράκης, μιλάει για την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων» στο «Καραϊσκάκη».

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM για την απόδοση των «ερυθρόλευκων» στο σπουδαίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε τα γνωστά προβλήματα του. Ανασταλτική λειτουργία αλλά και δημιουργία παιχνιδιού.

Δεν βγήκε στον Μαρτίνς το να χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ βασικό. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε καλό κοουτσάρισμα, φρόντισε οι παίκτες του να πιέσουν ψηλά την άμυνα του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο που Αβραάμ και Σωκράτης είχαν κιτρινιστεί τα πρώτα 25′ λεπτά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το 4-4-2. Είναι ένα ακόμη ματς που το δοκιμάζει ο Μαρτίνς και φαίνεται πως δεν μπορεί να αποδώσουν οι Πειραιώτες. Η κοινή παρουσία Ελ Αραμπί και Τικίνιο, δημιουργεί κενά στα χαφ του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παίκτης ικανός να τους τροφοδοτήσει.

Ο Καρβάλιο ήταν εκτός αποστολής, οπότε δεν υπήρχε κάποιο δεκάρι να φτιάξει παιχνίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags