Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χάνει" λεφτά ο Ολυμπιακός - Πουλάει 2 εκατομμύρια κάτω ξένο άσο - Είχε δώσει 4,5 για να τον πάρει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-12 17:07:00

"Χάνει" λεφτά ο Ολυμπιακός - Πουλάει 2 εκατομμύρια κάτω ξένο άσο - Είχε δώσει 4,5 για να τον πάρει!

Sportdog Team
"Χάνει" λεφτά ο Ολυμπιακός - Πουλάει 2 εκατομμύρια κάτω ξένο άσο - Είχε δώσει 4,5 για να τον πάρει!

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι "απαξιωμένος" στην Ελλάδα και πως οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται πλέον να τον πουλήσουν.

Ολυμπιακός: Παρότι στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα προσδοκώμενα, στην Τουρκία οι... μετοχές του Χένρι Ονιεκούρου φαίνονται πως περνούν ακόμα.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Νιγηριανός εξτρέμ ενδιαφέρει τρεις ομάδες, με την Γαλατασαράι να είναι μία από αυτές και τις Τράμπζονσπορ και Αντάλιασπορ να είναι οι άλλες δύο της λίστας.

Όπως αναφέρει η «Fanatik», «ο Ολυμπιακός θα ήθελε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Ονιεκούρου έστω και με απώλεια των χρημάτων που δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει» επισημαίνοντας πως οι Πειραιώτες δείχνουν διάθεση να δώσουν τον παίκτη με ένα ποσό γύρω στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ, με δεδομένο πως όπως γράφουν οι Τούρκοι ο ποδοσφαιριστής είναι πλήρως απαξιωμένος στην Ελλάδα

Αυτό σημαίνει και απώλεια για τον Ολυμπιακό, με δεδομένο πως το καλοκαίρι γραφόταν πως οι Πειραιώτες έδωσαν περίπου 4,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags