Facebook Pixel Άρης: Ποιος ΠΑΟΚ; Φοβερές ατάκες από πρώην άνθρωπο του Άρη - Αυτό θέλουν όλοι
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-12 23:47:00

Ποιος ΠΑΟΚ; Φοβερές ατάκες από πρώην άνθρωπο του Άρη - "Αυτό θέλουν όλοι"

Sportdog Team
Ποιος ΠΑΟΚ; Φοβερές ατάκες από πρώην άνθρωπο του Άρη - "Αυτό θέλουν όλοι"

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε πρώην τεχνικός των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά και στο τι θέλει ο κόσμος της ομάδας από το σύνολο του Μπούργος.

Γιάννης Χατζηνικολάου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη μίλησε αναφορικά με τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του ΠΑΟΚ, αλλά και για το παιχνίδι των Κίτρινων με την ΑΕΚ που θα σημαίνει πολλά για την οικονομία των Playoff και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Σίγουρα η παρουσία των Μπερτόγλιο και Καμαρά έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα μαζί με την αλλαγή του σχηματισμού από τον Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός έχει κινήσεις στον ελεύθερο χώρο και προσπαθεί να βρει τον Καμαρά, ο οποίος είναι ένας εκρηκτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη... ζημιά στον κενό χώρο, ενώ όταν ο αντίπαλος έχει κλειστή άμυνα δυσκολεύεται».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Τι να το κάνω αν κερδίσεις τον ΠΑΟΚ και δεν βγεις Ευρώπη; Και τι έγινε; Άρης και ΑΕΚ θα έχουν τον ίδιο στόχο, ο Άρης αν κερδίσει το παιχνίδι βγαίνει σίγουρα Ευρώπη. Η ΑΕΚ δεν είχε καλή χρονιά, ο Άρης έρχεται με καλή ψυχολογία και μετά το χθεσινό παιχνίδι περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και λέω ξανά πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι γιατί αλλιώς δεν θα έχει αξία η νίκη στην Τούμπα», είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags