Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καλύτερα να φύγει ο Βράνιες - Τάσεις φυγής από Λάτσι... κακοποιήθηκε ο Τάνκοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-13 16:14:00

"Καλύτερα να φύγει ο Βράνιες - Τάσεις φυγής από Λάτσι... κακοποιήθηκε ο Τάνκοβιτς"

Sportdog Team
"Καλύτερα να φύγει ο Βράνιες - Τάσεις φυγής από Λάτσι... κακοποιήθηκε ο Τάνκοβιτς"

Τα αγωνιστικά πλάνα του Οφρυδόπουλου για τον Άρη, η περίπτωση Αραούχο και οι πρώτες κινήσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο Κώστας Τσίλης μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και για ορισμένους παίκτες. Τι θα γίνει με τον Σέρχιο Αραούχο;

Για τον Αραούχο

Για τον Αργεντίνο φορ, ανέφερε πως θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή. Όμως είναι σχεδόν αδύνατο να αγωνιστεί. Δεν έχει προλάβει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Πάντως, η αποθεραπεία του πάει καλά και όλοι αναμένουν να δουν αν θα είναι έτοιμος να πάρει κάποια λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για το γεγονός ότι παίζει εκτός έδρας και το τι πρέπει να κάνει

Ο ρεπόρτερ ανέφερε πως ίσως είναι καλύτερα που παίζε εκτός έδρας. Έχει πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Στην έδρα της έχει πάθει τις περισσότερες «ζημιές». Για το τι θα πρέπει να κάνει, τόνισε πως σίγουρα θα χρειαστεί να είναι καλύτερη από τον εαυτό της. Να μη δίνει εύκολα πράγματα στον αντίπαλο.

Για τον Βράνιες

Για τον Βόσνιο, ο Κώστας Τσίλης εξέφρασε την προσωπική του άποψη. Πως ίσως δεν πρέπει να έχει μέλλον στην ΑΕΚ με την αγωνιστική συμπεριφορά που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά στην ομάδα το πως θα χειριστούν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για τον Τάνκοβιτς

«Κακοποιήθηκε» αγωνιστικά έως ένα βαθμό όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ. Στα play off είναι φιλότιμος και βοηθάει όσο μπορεί όποτε έρχεται από τον πάγκο.

Για την πιθανή εντεκάδα

«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δούμε τους ίδιους έντεκα που έχουν τραβήξει το κουπί εδώ και αρκετό καιρό».

Για τα «πρότζεκτ» Λάτσι και Μιτάι

Για τον Ζίγκα Λάτσι, είπε πως δεν πιστεύει ότι η ΑΕΚ τον βοήθησε όσο περίμενε. Γι’ αυτό και έχει παρουσιάσει τάσεις φυγής. Δεν έχει πάει καλά το συγκεκριμένο «πρότζεκτ».

Για τον Μάριο Μιτάι, ανέφερε πως η συγκεκριμένη περίπτωση μένει ακόμα «ζωντανή». Θα είναι λογικά στην προετοιμασία και ο καινούριος προπονητής θα τα κρίνει όλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags