Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Χοντρό μπλέξιμο Σάντος στην Πορτογαλία - Τι αναφέρει ο ίδιος (ΦΩΤΟ)
| 2022-05-13 23:42:00

Χοντρό μπλέξιμο Σάντος στην Πορτογαλία - Τι αναφέρει ο ίδιος (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χοντρό μπλέξιμο Σάντος στην Πορτογαλία - Τι αναφέρει ο ίδιος (ΦΩΤΟ)

Προβλήματα με την εφορία της πατρίδας του φαίνεται ότι έχει ο Ίβηρας τεχνικός, με τον ίδιο πάντως να αντιδρά στα όσα γράφονται και να δίνει την δική του εκδοχή για το ζήτημα.

Φερνάντο Σάντος: Χοντρό ζήτημα με την εφορία της πατρίδας του φαίνεται ότι έχει ο Πορτογάλος τεχνικός σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν τα Μέσα της χώρας μιας και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο, ύψους 4.5 εκατ. ευρώ από την εφορία της χώρας, για ψευδή δήλωση εισοδήματος το 2016 και το 2017.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Αρχές ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε παρουσιάσει πολύ μικρότερο εισόδημα από όσα είχε λάβει με τον ίδιο να δηλώνει ετήσιο εισόδημα 70.000 ευρώ, δηλαδή μόλις 5 χιλιάδων ευρώ το μήνα!

Ο ίδιος πάντως απάντησε σε κοινή δήλωση με την  Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζοντας πως “δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στην εφορία”. Επίσης, σημειώνεται πως “υπό καμία συνθήκη η ομοσπονδία ή ο Φερνάντο Σάντος δεν απέκρυψαν πληροφορίες ή προσκόμισαν ψευδή στοιχεία σχετικά με τη συνεργασία τους στην εφορία ή οποιαδήποτε άλλη αρχή. Ανέκαθεν δήλωναν με ακρίβεια όλες τις πληρωμές/εισοδήματα από τη σύμβασή τους”.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags